Sent from my iPhone using Tapatalk
Epilog je da je danas drugi majstor radio sve nanovo, pa je uspeo da iskalibriše taj senzor i ne izbacuje više grešku. Kaže "izgleda nije bio položaj volana u nultom položaju".Momčilo napisao: 21 Feb 2022, 23:19 Neki dan radio nešto na trapu (kugla, spona, stabilizator) i odem posle toga da uradim optiku. Raspitam se malo gde da odradim optiku (@dag81 tvoj predlog nije mogao pre ponedeljka, a to mi nije odgovaralo) i na preporuku odem u jednu "poznatu" firmu u NSu. Dok je auto još bio kod njih, izbacilo je grešku ESPa i kaže mi čovek da odem samo negde na dijagnostiku da mi obriše grešku, hoće to od čačkanja da se "zaglupi" kaže. Ja odem kod majstora, očita grešku senzora ugla volana i ne može da je obriše, što implicira da se nije zaglupeo nego da je stvarno neki kvar. Večeras sam kasno otišao da provere još jednom sve, pa će brat sutra oterati auto. Baš me zanima šta će da urade i da li će rešiti taj problem. Mada mi nije najjasnije kako su mogli da ga zeznu, s obzirom da nije mnogo ni motao volan, niti čačkao, samo ga ispravio da bude ravno sve, i kada je hteo da kalibriše tu se nešto desilo.
Meni je malo previše slučajno da je baš tad počeo da zeza i da nije njihova krivica. Videću sutra šta će uraditi/reći, pa ću u zavisnosti od toga i da delam dalje.
To je isto vozilo kao i Aygo/107. Proveri da ne cure zadnja "vrata" tj. poklopac i treće stop svetlo (horizontalno), hoće da popusti izolacija vremenom. Dobro provozaj i proveri kvačilo, malo je (18cm) i hoće da prokliza. Vozilo je jednostavno i nema šta mnogo da krene po zlu.nemanjaman napisao: 22 Feb 2022, 21:05 Zdravo ljudi,
Imam pitanje jedno, razmisljam o kupovini Citroena C1, benzinac 1.0
Da li taj model ima veliki servis?
Hvala druze.BigMazzy napisao:Не дирај ништа и не брини, уљна испарења се накупила временом и слепила са прашином. Може да буде и од чепа за уље ако не дихтује добро итд, у сваком случају, ако није свеже само вози.
Sent from my DN2103 using Tapatalk