Dare4x4 napisao: 03 Mar 2022, 21:09
Možda im je poslao neko da ih zeza jer svi kojima je poslao imaju službeni mail, a on je jedini sa Gmaila.
Ima ih jos sa gmailom, vidi se gore.
U Madjarskoj je ovakva uredba uvedena jos prosle godine (pozadinu znamo), medjutim nema nikakvih ogranicenja ni nestasica za sada. Gorivo je i jeftinije (manje od 160rsd) nego u Srbiji iako je pdv veci. Trajace sigurno do izbora koji su isti dan kao i u Srbiji.
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Nestašica goriva na pumpama u Srbiji je moguća ako se od 11. marta ne dozvoli slobodno formiranje cena naftnih derivata ili nova marža jer su dosadašnju "pojeli" troškovi nabavke pa je izjednačena nabavna i prodajna cena goriva, rekao je danas počasni predsednik Unije poslodavaca Srbije Nebojša Atanacković.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
dragvorl napisao: 03 Mar 2022, 20:41
Mnogo jaka firma, head of retail sa gmail adresom.
Verovatno ima i on svoj službeni mejl koji ga smorilo da koristi, pa napravio sebi Gmail, i stavio preusmeravanje na Gmail. Toga ima i kod mene na poslu pošto je službeni mejl preko browsera smeće, a i spam filter je malo jači od špricera.
dragvorl napisao: 03 Mar 2022, 20:41
Mnogo jaka firma, head of retail sa gmail adresom.
Verovatno ima i on svoj službeni mejl koji ga smorilo da koristi, pa napravio sebi Gmail, i stavio preusmeravanje na Gmail. Toga ima i kod mene na poslu pošto je službeni mejl preko browsera smeće, a i spam filter je malo jači od špricera.
Jos gore, samo pokazuje neozbiljnost, da im nije stalo i da ne mogu da rese osnovne stvari. Ja ni u jednoj firmi, a izmenjao sam ih dosta, sto kuci sto napolju nisam nikad imao potrebe da muljam preko gmaila. Mogu da razumem farbaru i pekaru iz komsiluka da ima gmail nalog, ali firma sa stotinama zaposlenih. Nema svrhe trositi reci dalje. Kakav gazda takva i firma.
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money