@ nikaragva
eh taj Duron, moj 1300 je šljakao kao blesav dok ga matori nije ispustio na parket

A mi se bili zabrinuli, a coveka nema pa nema.bane valjevo napisao:E ovako idu moji problemi sa racunarima...
Odem roditeljskoj kuci u Valjevo (krajem Juna) , sednem za desktop racunar i upalim ga. Dugme zasvetli, ali se racunar automatski restartuje, i onda krece da pisti. U pitanju su 3 duga bip zvuka, koja se onda tako ponavljaju u nedogled. Ne daje signal na monitor, nista sem ta tri zvuka. Racunar je star 4 godine (Gigabyte ploca, 1 modul od 2 Gb Ram memorije, narodno napajanje, ATI 4650 graficka, znaci nista spektakularno), i uopsteno je sasvim dobro radio do Jula meseca kada se ovo desilo. Do dana danasnjeg jos uvek nije popravljen (nedostatak vremena, živaca, i nepoznavanje adekvatnog servisera)...
Posle nekih 15ak dana vratim se za Beograd, ciljano samo da uzmem iz stana Lap top. U pitanje je Toshiba Satelite p-100-425 isti ovakav kupljen nov davne 2006 godine, samo sto je na njemu ugradjen jos jedan modul od 1 Gb Ram memorije i umesto OBOGALJENE VISTE NAJGOREG OS OTKAD JE SVETA I VEKA stavljen Xp. On je od trenutka kupovine uvek, samo i jedino kacen na Wi-fi mrezu. Vratim se u Valjevo, gde imam obican ADSL modem, i prikacim Lan kabal na njega i NE RADI, nema interneta.
Reinstaliram drajvere, i opet ne radi. Reinstaliram sistem, pa opet sve drajvere, i opet ne radi. Negde u citavom procesu sam ja izgubio zelju za zivotom pa sam zabatalio sve to i time ostao bez Interneta skoro pa 3 meseca (doduse imao sam svasta nesto da radim, ali opet)...
Kada sam se u septembru vratio u Beograd, i zeljno ukljucio Lap top u stanu da se konacno vratim na mrezu, Wi fi jednostavno nije radio. On se zakaci na mrezu, prodje verifikaciju, ali nema Interneta. Prikazuje mrezu ali nema protoka, nema nicega. Kasnije (posle nekih dodatnih 2 meseca bez Interneta
) jedan drugar je instalirao neke nove drajvere na njega i on je magicno proradio...
Da li treba reci da Lan prikljucak i dalje ne radi....
Tako se barem donekle zavrsila moja Odiseja bez Interneta...
Evo ja za neke prijatelje, nikako da napravim. Od 3 ploče i 4 procesora (svi kompatiblini), ništa da proradi.Bax napisao:Ma to se sve popravlja...
Na 20 popravljenih, na jednom se menjaju delovi...