Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
Umesto da zalepis nesto od 2cm2 iza retrovizora što se ne vidi, ti ćeš da vakumiras ovu grdildobu na staklo, koja će da landara i vrv da zveci i da oči vadi sve u šesnaest..Gazu napisao:Evo ga savršeni držač za tag!
Nabavljen kod Sunčice (Kineskinja što drži kinesku radnju na Telepu), uhvati se vakuumom za staklo, uštinem ovako tag i usmerim ga kako treba, i vozim. Kad treba, lako celu skalameriju prebacim u Golfa, u milina.Za telefon taj držač svakako nije praktičan, pošto uštine solidno jako telefon, pa ga teže izvaditi po potrebi, a za ovo je savršen. Jeste ovo ovako glomaznije u odnosu na taj nosač što se lepi, ali mi se ne lepi ništa takvo u auto ako ne moram.
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Gde ima drzac za 150?Meni pukao, sve sto sam gledao na KP 450+Markoni napisao:Jako je prosto. Dokupiš za 150 din. još jedan držač i seliš ga normalno iz jednog u drugi auto.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
Nikada, sve dok postoji drugi način.nidza napisao:Ih, ručna dopuna. Sledeći nivo komfora je ENPay aplikacija. Posebno korisna nama što ređe prolazimo kroz putarine.