Mobilne telekomunikacije
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Mobilne telekomunikacije
Kod mene na S10e radi sve isto kao i pre apdejta. Nisam radio fabrički reset ni reinstall, ni brisao keševe. Jedino što mi je uključeno ono da restartuje sam telefon noću na svakih par dana.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Te update je možda najbolje isključiti i ćao.
Moj bivši S9+ je izgleda bio poreklom iz Kine ili Tajvana jer mi nijedan update nije radio/stigao na našoj mreži za dve godine koliko sam ga koristio - i telefon je svejedno funkcionisao savršeno. Inače, kad sam prvi put uradio factory reset da ga dam ćerki - on se po "buđenju" upalio na kineskom... Au, majko mila, šta ću sad...
Srećom imam pametnu ćeru, uključila na drugom telefonu automatsko prevođenje kada uperiš kameru na tekst.. i namestili ponovo sve za sekund. Inače, nisam osetio nikakvu potrebu za bilo kojim poboljšanjem koji bi eventualni update doneo, telefon je jednostavno radio kao zmaj takav kakav je. 

Uglavnom su security update-ovi u pitanju.
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
A52s danas uradjen update na One UI 4.1, ne primetim nikakvu promenu u radu u odnosu na prenoodles napisao: 30 Mar 2022, 13:00 Od vas koji imate novije samsunge, kako vam radi tel. posle update-a na One UI 4.1?
Imam utisak da mi nešto telefon kilavi sad, secka. Nije ovako bilo posle ažuriranja na android 12.
Resetovao nekoliko puta, brisao keš, sve standardno, deluje isto. Kod onih osnovnih stvari, biranjem brojeva iz imenika ili liste poziva, kao da pokrećem neki render.
Nisam radio fabrički reset posle dolaska androida 12 i to me baš mrzi... u pitanju je S10+
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Mobilne telekomunikacije
Videces kako su ios azuriranja dobra
izbace bagovitu verziju od 1gb, i posle zakrpu od 100mb.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ja isto nisam primetio neke razlike posle apdejta.
Generalno mi je telefon blago usporio u posledmke vreme, ali to je verovatno do toga što za 3 godine nijednom nije vraćen na fabrička podešavanja
Generalno mi je telefon blago usporio u posledmke vreme, ali to je verovatno do toga što za 3 godine nijednom nije vraćen na fabrička podešavanja

Izgleda da svi proizvođači namerno sa svakom sledećom softverskom nadogradnjom usporavaju starije telefone. Neki će kao jabuka da kažu da je zbog baterije ali generalno je fora zbog prodaje novih. Konsumerizam i profit, šta da se radi.
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
A onda se cude meni kad kazem da mi je jedan od glavnih kriterijuma pri izboru telefona custom ROM podrška, i ubedjuju me da je to nepotrebno.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Kako si generalno zadovoljan sa A52S? Ja sam gledao da ga uzmem, rekao bih da je dobro rešenje u tom rangu.Heineken napisao: 30 Mar 2022, 17:02A52s danas uradjen update na One UI 4.1, ne primetim nikakvu promenu u radu u odnosu na prenoodles napisao: 30 Mar 2022, 13:00 Od vas koji imate novije samsunge, kako vam radi tel. posle update-a na One UI 4.1?
Imam utisak da mi nešto telefon kilavi sad, secka. Nije ovako bilo posle ažuriranja na android 12.
Resetovao nekoliko puta, brisao keš, sve standardno, deluje isto. Kod onih osnovnih stvari, biranjem brojeva iz imenika ili liste poziva, kao da pokrećem neki render.
Nisam radio fabrički reset posle dolaska androida 12 i to me baš mrzi... u pitanju je S10+
Apsurdno bi bilo odreci se apdejta, najpre zbog bezbednosti. Ko nije apdejtovao ios godinu dana ranjiv je na vise poznatih exploita i ne bi voleo da nekome drzim ceo telefon na izvolte.
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Hteo sam prvo da kupim One plus Nord 2 jer mi je lepsi dosta, deluje mnogo kvalitetnije sklopljeno, a i nisam ljubitelj Samsung telefona. Narucim ga preko neta kad zovu iz te radnje da mi kazu kako im je ostalo samo jos tri uredjaja i sva tri su izlozeni primerci, a ja sam naglasio da ako dobijem otvaranu kutiju vracam im uredjaj odmah. Tako da je N2 otpao, popizdim i narucim A52s preko KP.Momčilo napisao: 31 Mar 2022, 09:54Kako si generalno zadovoljan sa A52S? Ja sam gledao da ga uzmem, rekao bih da je dobro rešenje u tom rangu.Heineken napisao: 30 Mar 2022, 17:02A52s danas uradjen update na One UI 4.1, ne primetim nikakvu promenu u radu u odnosu na prenoodles napisao: 30 Mar 2022, 13:00 Od vas koji imate novije samsunge, kako vam radi tel. posle update-a na One UI 4.1?
NIsam se pokajao uopste, telefon je za ove pare azdaja. Odlicna kamera, sasvim pristojna baterija, dobar ekran, dobar zvuk, jako lepo radi. Sta ces vise za 300 evra

Moj savet ti je uzimaj dok jos ima, po svemu sudeci naslednik A53 je korak unazad.
A53 je skuplji, nije ispod 400e. Ne vredi te pare.
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Добар је А52с, ја га нисам узео јер делује баш пластично, дебељушкаст, крцкао је мало са стране. Изабрао сам Норд 2, и даље сам одушевљен телефоном.
Sent from my DN2103 using Tapatalk
Sent from my DN2103 using Tapatalk