Klinci porasli, pa smo ove godine opet prokrstarili pola Srbije i i pola tih izvikanih turističkih destinacija tj. Palić, Fruška Gora, Vrnjačka Banja, Sokobanja ,Kopaonik, Zlatar, Zlatibor.
Moglo bi se pisati nadugačko, ali nemam živaca jer se iznerviram čim se setim gde sam bio i na šta sam pare bacio.
Da, ali da ti kažem....od 2018.kad sam bio zadnji put, do 2021.(juče) se nisu upgrade-ovali uopšte, niko i ništa.
Upgrade-ovali su se jedino gradjevinci.
Ali da skratim- niti oni tamo mogu da naprave kante za smeće, i da ih fiksiraju za tlo kako treba, i da ih naprave i dovoljnoj količini.... niti gospoda iz BG i NS mogu da ubace smeće u tu kantu jer im ruka nekako kratka baš na to bacanje.
Zdravo, ima li neko predlog za mesto za jedan/ dva dana u maju? Gledam da sa kolegama iz Bugarske i Rumunije organizujemo nesto kao mini tim bilding. Malo na otvorenom, malo zezanje... nas desetak. U obzir dolazi nesto u krugu sat i po od BG-a(ako dolaze avionom) ili nesto u istocnoj Srbiji, ako idu kolima. Za ovo u istocnoj Srbiji sam mislio mozda Stara planina, ali sam cuo da nema preterano sadrzaja, vec da imas hotel i onda pesacis po prirodi. Pao mi je na pamet i Djerdap, ali tu tek nisam siguran sta bi radili. Mozda neko kratko krstarenje, ali sta posle?
Zapadna Srbija ne dolazi u obzir zbog razdaljine.
Pitao sam i ja isto to pitanje prošle godine.
Najvažnije: nema rupa na kojima može točak da ti otpadne. Ah sad ostalo,: Ima krivina na lakat, suženja, itd.ali to nije ništa strašno, lep je put, može fino da se vozi. Slobodno idi tuda.