Gazu napisao:Hvala! Imam tri žetona od neke perionice što mi se baš ne sviđa kako kod njih pere, pa sam se nadao da ću moći i negde drugde da ih iskoristim. No, koristiće i to kod njih.
Ja sam koristio Ehrle žetone na više Ehrle perionica, tako da može.
Inače po meni ubedljivo najbolja samouslužna perionica je na Autokomercu kod aerodroma. Isto Ehrle.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
Bolja od te Erhle kod tebe u kraju dole?
Kakve su Mol perionice? Otvorila se skoro njihova pumpa u kraju, i čudim se što je stalno gužva za pranje.
Postoji vec neko vreme takva perionica u Sremskoj Mitrovici. Odem na nju kad me mrzi da sam perem. Najjeftinije pranje je 300 din, a za zetone za samousluznu mi treba minimum 200. Sta znam, nije lose, ali ne treba ocekivati cuda.
Laserska je ok ako te mrzi sam da spricas. Ono sto ona opere za 500 600din ti operes za 200. Znaci sopstvena lenjost se placa 400din. Ili ako si bas lepo obucen a treba ti cistiji auto ok je resenje.
Simler je dobar samo zbog tog podnog pranja, sto dobro dodje zimi ali se auto bas i ne opere lepo. Par puta mi se desilo da ostanu neke prljave fleke pa sam batalio. Imaju box i sa redovnim puskama ali je pritisak dosta slabi i mislim da zeton od 100 din traje 90 sekundi. Prednost je sto imaju razne tecnosti koje se mogu koristiti tipa sredstvo za felne, gume, tablu itd. i usisivac koji se moze koristiti neograniceno.
BTW podigli su cene i na perionici na Shellovoj pumpi. Sada je zeton 200 din ali i dalje traje 5 min.