Mobilne telekomunikacije
Re: Одг: Mobilne telekomunikacije
Kad kreneš da koristiš note 2 tek onda shvatiš da je to prava veličina za ekran telefona. Gledam najave za s4 vidim da će imati savitljivi ekran i da će moći da se stavi u novčanik. E to će biti rešenje posle koga se više neće praviti telefoni sq malim ekranima.
Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
žena može biti sa sela a auto mora iz nemačke
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Meni i ovaj od 4.3 inča koji imam polako ide na živce, pomalo je glomazan. Naravno, pri korišćenju itekako prija veći ekran, no treba to i nositi svuda sa sobom. Mogu misliti kako je to tek "zgodno" sa Noteom II... Pederušu nemam naviku da nosim, ko da smo ženske sa torbicama... 
Tapatalk
Tapatalk
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Imaš opciju kod VIP da ti račun šalju mailom i sms i ne plaćaš te troškove.sebekkg napisao:Sad sam se vratio iz vipa uplatio racun. Ne mogu da verujem da su podigli cenu uplate sa 25 na 50 jebenih dinara. Nisam znao da stampanje lista i papir kostaju toliko
U kojoj se bese banaci uplacuje bez provizije?
Send from my GT-N7000 using tapatalk 2
Re: Mobilne telekomunikacije
Meni je ceo paket u MTS 250 kinti, dobijem 1000 din kredita, i 100mb neta, i pregura mi mesec...
Kad je teško - Bax !
Malo koristiš net.
Pa to mi je za forum, mejlove i vesti.
Ostalo me i ne zanima na telefonu...
Ostalo me i ne zanima na telefonu...
Kad je teško - Bax !
Prošli mesec sam uzeo 150 MB u Data paketu kod Telekoma (na akciji 150 za 50). Za mesec dana nekog mog prosečnog korišćenja sam potrošio oko 30 MB. Da je Android telefon verovatno bi bilo više.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Kakvi su utisci o VIP mrezi generalno, narocito po NS? Razmisljam se da posle 10+ godina predjem sa Telenora, najvise zbog ovog bezobrazluka sa jednostranim dizanjem cene paketa. Vip ima interesantnu ponudu sa ovim Smart paketima, to mi generalno i odgovara, pa se nesto razmisljam da predjem.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Uplata na šalteru je najjeftinija je u poštama, 1% ili 35 din min. U bankama je minimalni iznos mnogo veći... od 50, 80, negde i 100 din. Isplate se samo ako koristiš e-banking i tada su provizije mnogo manje (10, 15, 20 din min) ili ih nema uopšte (zavisi od banke, računa i paketa).Xepoj87 napisao:Brate...
Ovde kod nas od 100 dinara minimum po uplatnici u banci,a negde ide i u procentima,tako da se lepo provedem kada mi kazu da mi je uplatnica za skolarinu 500din
Ђенерал Јанковић
@drag
Ne znam za ns, ali za bg je sasvim ok. I ja sam prešao na vip zbog preskupog telenora i zato što mi smart paketi generalno više odgovataju od prenesi i surfuj. Plus u telenoru da bih uzeo telefon nisam imao mogućnost da zadržim stari paket nego sam morao da pređem na skuplji nepovoljniji pamet, a pored toga da bih uzeo telefon koji sam uzeo u vipu morao sam da doplatim 5000 dinara. Ja stvarbo ne shvatam korisnike telenora.
Ne znam za ns, ali za bg je sasvim ok. I ja sam prešao na vip zbog preskupog telenora i zato što mi smart paketi generalno više odgovataju od prenesi i surfuj. Plus u telenoru da bih uzeo telefon nisam imao mogućnost da zadržim stari paket nego sam morao da pređem na skuplji nepovoljniji pamet, a pored toga da bih uzeo telefon koji sam uzeo u vipu morao sam da doplatim 5000 dinara. Ja stvarbo ne shvatam korisnike telenora.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Agrobanka ima jako malu proviziju, nemam sad uplatnicu da vidim, ali na par hiljada je bilo nesto tipa 30 dinara provizija.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Evo ja skoro godinu dana koristim VIP, cale i keva takodje, zapravo sve vise ljudi.dragvorl napisao:Kakvi su utisci o VIP mrezi generalno, narocito po NS? Razmisljam se da posle 10+ godina predjem sa Telenora, najvise zbog ovog bezobrazluka sa jednostranim dizanjem cene paketa. Vip ima interesantnu ponudu sa ovim Smart paketima, to mi generalno i odgovara, pa se nesto razmisljam da predjem.
U pocetku mi se desavalo 2-3 puta da sam nedostupan, ali u roku od minut-dva stigne poruka o prop pozivu. Ove godine se to nije desavalo... Ja sam generalno vrlo zadovoljan. Uzeo sam i jedan pripejd sa onim rodjendanskim bonusom od 10000 rsd.
ukupna ocena 4+
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Vidiš ja nisam zadovoljan VIP-om.
Imaju uvek dobru ponudu, to stoji. I možda se kod njih dobije najviše za određenu sumu. Ali kvalitet usluga je, po meni, na poslednjem mestu. Telenor je tu broj 1, a ni sa MTS-om nisam imao problem, kao kod VIP-a. Te sam nedostupan, te prekida veza, te je loš prijem. Da ne podsećam na priču kad je telefon zababagovao i poslao 500 poruka, što sam uredno sve prijavio i reklamirao, ali ne samo da su mi to uredno naplatili nego niko nije našao za shodno da mi se obrati tim povodom iako sam zvao 100 puta i pisao 10 žalbi. Imaju ubedljivo najbolji marketing, tu im nema ravnih.
Da nisam pod ugovorom, sutra bi prešao u drugu mrežu.
Imaju uvek dobru ponudu, to stoji. I možda se kod njih dobije najviše za određenu sumu. Ali kvalitet usluga je, po meni, na poslednjem mestu. Telenor je tu broj 1, a ni sa MTS-om nisam imao problem, kao kod VIP-a. Te sam nedostupan, te prekida veza, te je loš prijem. Da ne podsećam na priču kad je telefon zababagovao i poslao 500 poruka, što sam uredno sve prijavio i reklamirao, ali ne samo da su mi to uredno naplatili nego niko nije našao za shodno da mi se obrati tim povodom iako sam zvao 100 puta i pisao 10 žalbi. Imaju ubedljivo najbolji marketing, tu im nema ravnih.
Da nisam pod ugovorom, sutra bi prešao u drugu mrežu.
Posetite www.garaza.rs !
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Potvrdio bih Trojančeve reči. Imaju slabiji prijem od drugih, a to i ne čudi s obzirom na način na koji su širili mrežu i na kojim predajnicima. Ušli su na mala vrata preko MTS predajnika. Njihov sam korisnik jedino zbog toga što imam besplatni saobraćaj unutar njihove mreže, a imam dve kartice. Da imam jednu, nikad ne bih bio kod njih, oni su amateri za Telenor i MTS.
Dodao bih i to moja firma poslovno sarađuje sa VIP-om i radi se o beskrupuloznoj firmi koja "gazi preko leševa" ne bi li se proširila na tržištu, izuzetno nekorektni u svakom delu poslovanju (mi sarađujemo u delu koji nije vezan za mobilnu telefoniju, već im pružamo neke usluge za zaposlene). Marketing im je strahovito bitan i ne biraju sredstva u tom delu, pa i u pravljenju lažnih nagradnih igara. Ne bi se čudio da namerno puca razgovor baš kod njih češće nego kod drugih, ne bi li se češće zvalo, ali ko tomože dokazati. Jedna od onih zapadnjačkih firmi koja može dobro da funkcioniše samo na nerazvijenim tržištima, zemljama u tranziciji i tu im je težište poslovanja, dok bi na Zapadu propali odmah, kao i gomila drugih austrijskih, grčkih i drugih "levih" firmi, banaka, itd. koje ovde glumataju nešto.
Dodao bih i to moja firma poslovno sarađuje sa VIP-om i radi se o beskrupuloznoj firmi koja "gazi preko leševa" ne bi li se proširila na tržištu, izuzetno nekorektni u svakom delu poslovanju (mi sarađujemo u delu koji nije vezan za mobilnu telefoniju, već im pružamo neke usluge za zaposlene). Marketing im je strahovito bitan i ne biraju sredstva u tom delu, pa i u pravljenju lažnih nagradnih igara. Ne bi se čudio da namerno puca razgovor baš kod njih češće nego kod drugih, ne bi li se češće zvalo, ali ko tomože dokazati. Jedna od onih zapadnjačkih firmi koja može dobro da funkcioniše samo na nerazvijenim tržištima, zemljama u tranziciji i tu im je težište poslovanja, dok bi na Zapadu propali odmah, kao i gomila drugih austrijskih, grčkih i drugih "levih" firmi, banaka, itd. koje ovde glumataju nešto.
Poslednja izmena od starac vujadin u 06 Dec 2012, 00:33, izmenjeno 1 put ukupno.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Bio sam u TC Usce veceras i malo sam cackao SGS 3 i Note2..
Osim sto je krajnje prihvatljive velicine SGS 3 po mom misljenju ima bolji ekran, tj moj utisak je da su boje mnogo lepse nego na Note2, velicina ikonica je smesna na Note (ne znam da li moze da se menja, ali meni je odvratno i ogromno)...
Note 2 je bespotrebno veci od SGS 3, jer zaista ne vidim koju svrhu ima za nijansu glomazniji ekran..?
S3 je lagan kao pero, bas sam se iznenadio. I svidja mi se vise u beloj boji nego u onoj mermerno plavoj..
Osim sto je krajnje prihvatljive velicine SGS 3 po mom misljenju ima bolji ekran, tj moj utisak je da su boje mnogo lepse nego na Note2, velicina ikonica je smesna na Note (ne znam da li moze da se menja, ali meni je odvratno i ogromno)...
Note 2 je bespotrebno veci od SGS 3, jer zaista ne vidim koju svrhu ima za nijansu glomazniji ekran..?
S3 je lagan kao pero, bas sam se iznenadio. I svidja mi se vise u beloj boji nego u onoj mermerno plavoj..
Brzine idu u H-a !!!