Da, tokom leta nije strasno. Ja ga provezem zatvorenih ociju, jer znam gde su klizista.
Da je los, ne bih tuda ni isao xx puta.
Kliziste se manifestuje tako sto je na pojedinim delovima slegnuta spoljna traka, tj skliznula je ka spolja. Tu je ulegnuce. Da bi se zaobislo, ide se u suprotnu traku, sto nije tesko jer nema previse saobracaja. U kakvom je stanju sada i da li se vidi, to ne znam.
Na par mesta su malo veca ostecenja, tako da ne bi bilo nimalo prijatno upasti direkt u "rupu". dakle, mora se obratit paznja.
Pred Rudnik je veliko kliziste, to je Paja naveo, i tu je dobar deo trake "odlomljen" , i to se sanira vec duze vreme.
Na par mesta su usku mostici, pa se mora postovati prednost.
Uglavnom, kada je lepo vreme, opustencija za voziti. Da sutra moram krenuti tim putem, nazvao bih AMSS i krenuo iskljucivo dobrim/pouzdanim automobilom. A mozda bih ipak otisao Ibarskom ili autobusom :lol:
Po
poslepodnevnom izvestaju zimske sluzbe, saobracaj je otezan na putu R126, deonica Topola Rudnik - i to je put III prioriteta.
Beograd - Ljig vlazan kolovoz, do 5cm snega
Ljig - Cacak Vlazan kolovoz, bez snega
Na putevima oko Pozege, kao i UE-Zlatibor, saobracaj je otezan
Doduse, to su putevi I reda, za razliku od R126
UPOZORENJE ZA PODRUCJE SRBIJE (do 12.02.2012.god.) Veoma hladno, ledeni dani. U ponedeljak i utorak očekuje se od 10 cm do 30 cm novog snega, lokalno i do 50cm. Na planinama usled pojačanog vetra, snežni nanosi. UPOZORENJE ZA PODRUCJE BEOGRADA (do 12.02.2012.god.) Veoma hladno, ledeni dani. U ponedeljak i utorak očekuje se oko 20 cm novog snega.