DukeNS napisao:U Pikniku (NS) su odlicne sne nokle.
Igrom slucaja sam jednom probao sampite iz poslasticarnice Hofi Cuki (da, to je naziv ) u Temerinu i sad svaki put kad tuda prolazim ih uzmem. Meni su vrhunske.
Pekara Hofi Cuki je dobro poznata u Novom Sadu i po vrhunskim sendvičima koje plasira po manjim prodavnicama (a da nisu još uvek Mikromarketi) po svim delovima grada i prigradskim naseljima. Odličan je i burek, krofne, mekike i pice. Nikad ne propuštam da kupim kod njih neki proizvod kad god prolazim kroz Temerin ili sam u blizini.
U Novom Sadu za šampite i ostale "stare kolače" doktori su u poslastičarnici "Telep" - Jožefa Atile.
Evo i od mene: gariša sa slovenačkom tablicama, kaže na zadnjem braniku mlad i lud. Nisam proveravao da li je mlad, lud i jak, ne mora se baš sve proveravati.
E ti tzv " Slovenci" tj. Čefurji su megaidioti. U zadnjih 10ak godina se napunila Slovenija, totalno su pokvarili celu državu.
Ne znam jel doktor redovno čita, može i on da napiše koju rečenicu.
To jeste problem kod njega, kod tebe bi se to brzo osetilo. Glupa im fora. Sad gledam, dobar je i ovaj PostImage što koristiš, slika ostaje u punoj rezoluciji. Šteta jedino što smo na Flickru mogli međusobno i direktno da se pratimo, nekako uređen kao društvena mreža.
A "Slovenci" nisam znao kakvi su u Sloveniji, al ovde kakvi su - pa kakvi i inače gastarberi često umeju biti. I kad nije većina, ekstremi bodu oči.
member napisao: 26 Apr 2022, 21:16
E ti tzv " Slovenci" tj. Čefurji su megaidioti. U zadnjih 10ak godina se napunila Slovenija, totalno su pokvarili celu državu.
Ne znam jel doktor redovno čita, može i on da napiše koju rečenicu.
Slažem se, kad sam ja dosao 2008/2009 Slovenija je bila prilično čista sto se toga tice. Zadnjih godina se bas oseti taj uticaj u svakom aspektu. Tesko se asimiliraju i bas recimo imamo konkretan problem u školi sa tom decom.