Plus potencijalno gaženje Bambija...
Kršenje saobraćajnih propisa - FOTO i VIDEO
Re: Kršenje saobraćajnih propisa - FOTO
mozda se pokvario... A i nije neko krsenje, ima vise od metar i po sa svake strane 
Da si video danas u 250 metara, prvo zena pretrci M. Milankovica kod Uniqua osiguranja, 100 metara dalje auto-skola isece E klasu i ovaj je cukne, a na semaforu sa tosinim Scirocco prodje kroz cisto crveno. Sve se desilo kao u spotu, jedno za drugim...
Da si video danas u 250 metara, prvo zena pretrci M. Milankovica kod Uniqua osiguranja, 100 metara dalje auto-skola isece E klasu i ovaj je cukne, a na semaforu sa tosinim Scirocco prodje kroz cisto crveno. Sve se desilo kao u spotu, jedno za drugim...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ма parkiran, bila je neka žena na suvozačkom. Imam osećaj 99% da je riba vozač i da je ostavila auto tu, samo nešto da završi. Pošto je tamo za parkiranje nezgodno i pored ogromnog parkinga zbog Arene.
Posetite www.garaza.rs !
Otrčala u banku da uzme pare za frizera pred večernji izlazak. 
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
^^ A frizer pe*er ne prima kartice, pa se žena maltretira. 
Širim haos!
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
A komunalci neveru'u kako je zilav dekica 
sent from my brain using the force..
sent from my brain using the force..
http://www.kurir-info.rs/bezobzirno-zar ... nak-537179
Roditelji, gde vam je pamet?
BEZOBZIRNO: Zar se ovako vozi dete?!
Otac i majka dozvolili sinu da leži na dasci iza zadnjeg sedišta i tako ga vozili jednom od najprometnijih beogradskih ulica

BEOGRAD - Bezobzirno!
Nesavesni roditelji vozili su svog sina, ne starijeg od pet godina, na dasci iza zadnjeg sedišta „fijata sejćento“, a reporteri Kurira zabeležili su ovaj prizor na Bulevaru vojvode Mišića, kod Sajma. Da je kojim slučajem došlo do sudara, ovom mališanu ne bi bilo spasa!
- Dečak je ležao i zabavljao se. Prevrtao se po dasci, podizao noge... Potom se pridigao i seo, a onda ponovo prilegao. Nije mi jasno da su roditelji to dozvolili. Ne smem ni da zamislim šta je sve moglo da se dogodi i kakve bi posledice bile. Tad bi bilo kasno za kajanje - rekao je jedan očevidac.
Damir Okanović, direktor Komiteta za bezbednost saobraćaja, kaže da roditelji dečaka nisu svesni opasnosti koja je pretila njihovom detetu.
- Roditelji ne misle loše svom mališanu, već žele da mu ugađaju i da se on zabavlja. Međutim, ne shvataju šta bi sve moglo da se desi. Dečak bi zadobio ozbiljne povrede i kad bi samo došlo do naglog kočenja. U slučaju direktnog sudara, mališan bi proleteo kroz šoferšajbnu, a da je u „fijat“ neko udario otpozadi, mališan bi verovatno poginuo - kaže Okanović, dodajući da je za sve odgovorna država jer nije postojala nijedna edukativna kampanja kako bi se roditeljima podigla svest o bezbednom prevozu dece.
Okanović je objasnio da tek svaki peti roditelj u Beogradu decu do 12 godina vozi na zadnjem sedištu i vezuje ih.
- Ostala deca su ugrožena i, nažalost, često se dešava da ginu u nesrećama koje i nisu tako teške - kaže Okanović.
Roditelji, gde vam je pamet?
BEZOBZIRNO: Zar se ovako vozi dete?!
Otac i majka dozvolili sinu da leži na dasci iza zadnjeg sedišta i tako ga vozili jednom od najprometnijih beogradskih ulica

BEOGRAD - Bezobzirno!
Nesavesni roditelji vozili su svog sina, ne starijeg od pet godina, na dasci iza zadnjeg sedišta „fijata sejćento“, a reporteri Kurira zabeležili su ovaj prizor na Bulevaru vojvode Mišića, kod Sajma. Da je kojim slučajem došlo do sudara, ovom mališanu ne bi bilo spasa!
- Dečak je ležao i zabavljao se. Prevrtao se po dasci, podizao noge... Potom se pridigao i seo, a onda ponovo prilegao. Nije mi jasno da su roditelji to dozvolili. Ne smem ni da zamislim šta je sve moglo da se dogodi i kakve bi posledice bile. Tad bi bilo kasno za kajanje - rekao je jedan očevidac.
Damir Okanović, direktor Komiteta za bezbednost saobraćaja, kaže da roditelji dečaka nisu svesni opasnosti koja je pretila njihovom detetu.
- Roditelji ne misle loše svom mališanu, već žele da mu ugađaju i da se on zabavlja. Međutim, ne shvataju šta bi sve moglo da se desi. Dečak bi zadobio ozbiljne povrede i kad bi samo došlo do naglog kočenja. U slučaju direktnog sudara, mališan bi proleteo kroz šoferšajbnu, a da je u „fijat“ neko udario otpozadi, mališan bi verovatno poginuo - kaže Okanović, dodajući da je za sve odgovorna država jer nije postojala nijedna edukativna kampanja kako bi se roditeljima podigla svest o bezbednom prevozu dece.
Okanović je objasnio da tek svaki peti roditelj u Beogradu decu do 12 godina vozi na zadnjem sedištu i vezuje ih.
- Ostala deca su ugrožena i, nažalost, često se dešava da ginu u nesrećama koje i nisu tako teške - kaže Okanović.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Pa ko preziviDusko Radovic napisao:Kako regulisati saobraćaj u Beogradu? Evo jednog radikalnog predloga: Ukinuti sve saobraćajne propise, ukloniti saobraćajnu miliciju, ukinuti polaganje vozačkih ispita i dozvoliti pirodnu selekciju i vozača i kola.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... bJXE#t=12s
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... O7WN0#t=7s
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... O7WN0#t=7s

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Ovaj lik može na takmičenje za najdosadnije jutub klipove na svetu.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Obrisan off topic. Vratimo se na temu.
Posetite www.garaza.rs !
Re: Одг: Kršenje saobraćajnih propisa - FOTO
Pre neki dan ja prolazim jedno skretanje gde se prelazi iz jednog u drugi smer a na oba 2 trake imaju. Ali iz mog smera je dozvoljeno,a iz suprotnog ne. I ja skrecem a sa druge strane baja sa starim ml-om skrece. A od nas 5 metara stoji saobracajac. I on nista. Ja lepo skrenem i vratim se u rikverc i otvorim prozor i pitam ga. On kaze koji auto skrenuo. Ja.mu pokazem i on kaze STA SAD? KAZNI GA TI! Samo sam mu rekao zasta ti primas platu onda i zasto.sam ja ovca da postujem zakon pi*ka mu materina. On me gleda ko tele. A ja sam onda samo otisao.
Send from my GT-N7000 using tapatalk 2
Send from my GT-N7000 using tapatalk 2
Re: Одг: Kršenje saobraćajnih propisa - FOTO
Bez komentara...

sent using Tapatalk

sent using Tapatalk
Jel' ovo negde u Zrenjaninu? Totalno ludilo. Nacin na koji ih vozi, njihova starost, sneg koji se vidi, jos je najmanji problem sto niko nema kacigu...
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!