Sent from my SM-G780F using Tapatalk
Pih, propustili smo. Ko, šta?Heineken napisao:
Oni brisanjci na kraju za pozdrav pred odlazak na maticni aerodrom su bili fantasticni
AN-26 sam video, proleteo bas blizu gde sam ja bio napravio krug i sleteo opet. Bilo vrh. Otisao sam bas kad radili te brisuce letove, pre toga malo. Ali sam snimio malo kad su sletali na livadu. Jedino sam se zajebao nisam snimio u 4K nego 1440p, posto Samsung ima opciju da zadrzis dugme za slikanje u Picture modu i krene da snima automatski. Samo nisam znao da tada snima u 1440p ne 4K. Tako da par video nisu full rezolucija.Heineken napisao: 05 Maj 2022, 00:24 @Heinz
Prvo An-26 niotkuda prolece.na veomamaloj visini i odlazi na sletanje.
Dolecu onda svi helikopteri koji su leteli i slecu na onu livadu izmedju piste i dela gde smo mi bili. Krecu prvo Mi- 17 veoma atraktivno da uzlecu i odlaze.na svoje pozicije gde se inace baziraju na aerodromu.
Za njima krecu H-145 obilaze dva kruga i prave brisanjce i odlaze put maticnog aerodroma u Nisu. Posle nekih 20 minuta oko 15h krecu Mi-35M i Game. Isto dva kruga za pozdrav publici i veoma nisko, pogotovo drugi krug. Ma divota, svaka cast pilotima
Orlovi su onda krenuli u parovima isto.
@snork
Ispod krila 29SM idu ovako R73, R77, R27-ER. Ova poslednja domet oko 120km.
Ove debele velike ispred su v-z tv vodjene kh-29T, i imas isto set za obuku za kab-500kr vodjene bombe. Njih nismo videli izlozene pa ne znam da li su nabavljene, a zab sam u razgovoru sa pilotom da pitam.