Grčka

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Re: Grčka

Post od OMP »

Pa koliko to ljudi zalazi ovde i parkira kad ta ekipa ima interesa da bas tu operise, deluje ko neka zabit u koju retko ko svraca???
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Upozorenja su bila i za Zejtinlik sa okolinom.

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

Korisnikov avatar
ljuba
Reactions:
Pridružio se: 19 Sep 2013, 19:52
Garaža: X-trail

Post od ljuba »

U opste pre par godina je bila drama na potezu od Atine do kraja Peloponeza...

Sent from my SM-S906B using Tapatalk

Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:

Post od Heinz »

https://halkidikinews.gr/%CE%B5%CF%80%C ... E%B9%CE%B1

Ko ide na Kasandru sad ima kompletiran autoput.
Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:
Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V

Post od Gazu »

Ja sam se već i navikao na upozorenja u Grčkoj da, kad ideš s letovanja, ne ostavljaš sam auto na parkingu, jer ljudi tipiju, pa da popleve auto pun stvari. To sam zapamtio kao da misle na one radnje uspit iz Grčke gde iz pravca Peloponeza hoćemo malo još da našopingujemo.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:

Post od Heinz »

kod
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 19:19

Post od kod »

realno praktikujem da ne stajem nigde u povratku i da mi na pauzi bude auto na oku. nekada i ne stajem. sto je bio slucaj sada jer su svi spavali u kolima a krenuo sam skoro od te perahore kod lutrakija na mapi i stao tek u makedoniji.

cudno mi je to za oerahoru jer je to realno nepoznato i nema mnogo ljudi a okolo mnogo poznatijih mesta i arheoloskih nalazista. ali svakako, jednom se desi lose iskustvo pa da ostane gorak ukus.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:

Post od Heinz »

Mi smo par puta stajali u One Salonica, garaža.

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

dispy
Reactions:
Pridružio se: 13 Okt 2019, 18:01
Garaža: Audi A6 C7.5 TDI190 Avant

Post od dispy »

OMP napisao:Pa koliko to ljudi zalazi ovde i parkira kad ta ekipa ima interesa da bas tu operise, deluje ko neka zabit u koju retko ko svraca???
Lepa je plaža, ima svetionik pošto je na samom kraju te regije, prelep je pogled, još neko arheološko nalazište... Nije da nema ljudi. Ja sam napravio grešku jer je tu gde je bilo parkirano nekih 7-8 vozila bio samo beton, neka kućica i to je to. Ja pametan, vidim nekih 30m dalje neko drvo, rekoh da se parkiram ispod njega da mi ne gori auto :D Srećom, ostavili nam telefone, a devojka ispod maske imala 20e. A kao nije nam bezbedan apartman, pa sve pare nosili sa sobom. Haos su nam napravili, bar da su nam pasoše ostavili... Odatle do lutrakija smo u svaki kontejner zavirili da vidimo da nisu slučajno bacili pasoše.

Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk

Korisnikov avatar
ljuba
Reactions:
Pridružio se: 19 Sep 2013, 19:52
Garaža: X-trail

Post od ljuba »

Meni su to uradili '91 u Amsterdamu, pa sam se '00 preselio u isti, sta ces. Pasoše i sve pare. Parkirali kao budale u centru Amsterdama u nekom sporednoj ulici kao na samo 15min. Srećom ostala mi lična karta u džepu, pun rezervoar i brdo metalnih para kao i skrivenih 50 DM :) pa smo uspeli da se vratimo do Beograda. Sećam se kako su nam u Jugoslovenskoj ambasadi u Hagu dali pisma za putovanje preko granica i test da li smo stvarno iz Beograda ili smo samo Holanđani koji žele da pobegnu iz zemlje :) srećom Lična karta je mnogo pomogla. Posle par meseci našli nam pasoše, bacali ih negde, pa su nam poslali natrag za Beograd..

Sent from my SM-S906B using Tapatalk

Korisnikov avatar
OMP
Reactions:

Post od OMP »

Heinz napisao: 10 Jun 2022, 10:54 https://halkidikinews.gr/%CE%B5%CF%80%C ... E%B9%CE%B1

Ko ide na Kasandru sad ima kompletiran autoput.
2019 sam bio na kasandri ali koliko se secam auto put je bio sve vreme od soluna do kalitee ne znam koji je ovo deo doradjen?

Po povratku sa mora obicno ne svracam nigde, jednom sam svracao u Solun, pun auto stvari, onih koje smo i poneli iz SRB i nesto malo dokupljeno tamo ali nebitno, pasose i novac smo naravno nosili sa nama po solunu. Nasao sam slucajno vozeci se nekim ulicama i trazeci parking jednu garazu u podrumu zgrade u centru, bila je puna ali mi čikica koji je tu portir rekao da slobodno parkiram auto ispred njegove kucice gde inace nije obelezeno parking mesto (na samom ulazu u garazu, pokriveno) ali kao bolje mene casti i ostavi tu i nemas brige nego da placas negde drugde parking, sto mi je bilo jos bolja opcija. Koliko se secam ostavio sam mu 10e i auto stajao nekoliko sati tu.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:

Post od Heinz »

Piše tamo da je falilo 1200 m puta da se sve kompletira.
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:

Post od OMP »

to mozda nisam ni primetio kad je tako kartko
Kondo
Banned
Reactions:
Pridružio se: 02 Mar 2022, 17:29

Post od Kondo »

šta zna dete šta je 300 kila i grk 1200 metara
Korisnikov avatar
Uninuni
Reactions:
Pridružio se: 21 Jan 2013, 19:30
Garaža: Fiat Bravo 1.9 2007, Mazda Cx 5 2,2 2017

Post od Uninuni »

Nismo bili zadnje 2 godine na moru pa me zanima kakvo je stanje sa naplatnim rampama. Ispratio sam da u MKD postoje neke kartice ali postupak nabavke i dopune istih jel ima negdje frisko? Kakvo je stanje sa Grckom?

Sent from my SM-A307FN using Tapatalk

Odgovori