Grčka
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Grčka
U Gr ima tag kao naš, uzima se na ulazu posle granice. Traje procedura 15ak min i treba saobraćajna dozvola i pasoš valjda. Tag pasuje na naš nosač za tag i besplatan je ali je minimalna uplata valjda 15 eura.
Kroz mk ima kartica i mislim da ima i tag kao opcija ali ne znam šta i kako jer su prošle godine delili te kartice na granici, sa iznosom kredita za dva prolaska od Bogorodice do Evzonija tj oko 10 eura.
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Kroz mk ima kartica i mislim da ima i tag kao opcija ali ne znam šta i kako jer su prošle godine delili te kartice na granici, sa iznosom kredita za dva prolaska od Bogorodice do Evzonija tj oko 10 eura.
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Mislim da je kroz MK znacajnija ta kartica nego kroz GR mada zavisi ko gde letuje i koliko putarina ima....meni se nije desavalo nikad da cekam na rampama, bude ono par auta ispred i to je to ako gledamo sa strane ustede vremena onda je to nebitno kad bi postojala neka fora da ustedimo vreme preko granica to bi vec bilo nesto 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Prosle godine kad sam isao na Tasos sam poprilicno cekao na naplatnim rampama.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Postoji li neka samouslužna perionica na potezu oko Nea Moudanie? Ja kada sam bio za prvi maj ne nađoh ni jednu. Uglavnom nešto uz neku pumpu gde pere neki čikica ali ne bih se tu usudio.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
Ja nisam primecivao te samousluzne perionice po letovalistima a mislim da je potrebno i da bi moglo fino da radi posebno kome auto stoji pored plaze pa kad vidim da se onako naneo pesak po kolima i sva prasnjava ili ko obilazi plaze i ide van asfalta pa jos ako padne kisica pa sve to ulepi, tako da bi jedno puskiranje bas znacilo pred povratak kuci.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ja sam auto prao u smeštaju gde smo bili (išli smo u isto mesto i smeštaj jedno 4 godine za redom), ljubazna gazdarica je i napomenula kad smo došli da se slobodno poslužimo crevom i vodom i da operemo auto pre polaska kući.
I to su svi njeni gosti redovno radili. Kad vidiš da neko pere auto znaš da sutra rano ujutro kreće kući. 

Meni je poenta samo da dobro sperem mušice kada dođem tamo. Ostalo može biti prljavo. Ako ostanu 10 dana da se zapeku nema tu posle pranja, tj ima ali ostaju fleke koje se ne mogu rešiti.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ja u Mudanji nisam primetio te samousluzne perionice. Mi smo izvukli crevo napolju pa ocistimo sta treba, posle toga stoji pod katancem da se komsama ne osladi.