Da ne ostaju fleke ne bi bio nikakav problem, ja perem, one seru i to je to. Ovako upropaste lak načisto.
Probaću za početak sa tom imitacijom sove, da stavim na ogradu, pa kako bude.
Ako nešto i ne upali, možeš negde u dvorištu držati auto, i tu nema kablova. To je jedna od velikih prednosti svih koji su u kućama. Auto sklonjen od idiota koji bi jurcali niz ulicu, nije ni ispod žive, ako nešto na njemu radiš, pristupačan ti na miru u tvom dvorištu...
Ja sam postavio na terasu plasticnu svraku. Odlicno je radila posao, ali vremenom skapiraju. Pomeranje i plasenje, takodje videti da li neko hrani te golubove u blizini, pa da probas da ubedis tu osobu da prestane.
Ne mogu da menjam parking mesto jer je ionako haos u kraju za parking. Probaću sa maketom neke predatorke, pomeraću je s' vremena na vreme pa kako bude. Razmišljao i o nadstrešnici ali to je već malo komplikovanije.
Cerada? Ali šta raditi svakog dana sa isprljanom ceradom? Inače, ovaj model ispod su kupile komšije. Cena sasvim blesava. Bez obzira na kvalitet štapa, strune i zmaja.
Em je auto stalno uparen, em se cerada njiše kada je napolju. To ima smisla u garaži, na suv, čist auto, neka mekana prekrivka da se ne prašnjavi. Sve ostalo pravi uglavnom više štete nego koristi.