Ti hoteli su od prosle godine renovirani i cena im se sada bas razlikuje nego li pre renoviranja, što je i logično. Mi gledamo smeštaj u Valamar hotelima, to je na suprotnom kraju Rapca.ljuba napisao: 14 Jun 2022, 16:09 U Rabcu smo bili 4 godine u hotelima na kraju mesta (3 hotela sa bazenima u maslinjaku) Bas sa malom decom. Ja sam razdusevljen sa mestom, a moja zena ne. Kaže da je dosadno malo mesto:) Hoteli su imali super animaciju, sportske aktivnosti, od bazena, fudbala, luk i strela, ping pong, mini golfa sve jako dobro organizovano za klince. Posto je resort bas veliki moze da se nadje dosta drustva. Hrana standardno jako dobra. Bazeni isto tako dobri i prilagodjeni za klince, ume da bude gužva,ali šta sadPlaža je bas dobra za klince ali relativno mala. Imali su razbacane lezaljke besplatne za koristenje ali standardna guzva oko rezervacija. Kada se provučes kroz sumicu na kraju mesta dolaziš do napuštenog kamenoloma za kupanje u divljini - i skakanje sa visine (nije za male klince
)
Posto smo auto forum, ima dosta parking mesta unutar samog resorta i u hladu moze da se nadje koje. Spojeni su kamp i hoteli...
PS: U naše vreme Rabac je bio dosta jeftiniji od svega ostalog zbog soba u koje su nagurali 4 kreveta a realno je jako mala. Mada retko si u sobi preko dana..
PS1: Do subote sam bio u Plavoj Laguni a od tada sam u Vrsaru
PS2: Da pojasnim to su hoteli: Hedera, Narcis i Mimoza. Obilazio sam i ostale hotele ali ovi su imali najkompletniju ponudu za decu, plus sto su resort 15m udaljen (na kraju) mesta
Sent from my SM-S906B using Tapatalk
Po ovoj diskusiji zaključujem da bi Rabac bila bolja opcija!?