Jesu, nego čudno ako nisu stavili ni kao opciju na SUV gde je još i najpoželjnije.Nedostaje podešavanje tvrdoće ogibljenja, to Koreanci još nisu savladali.
2018 Hyundai Santa Fe
Re: 2018 Hyundai Santa Fe
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Santa fe je stvarno top djipac. Do sad nije bilo greske s njim, ni u jednoj generaciji.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Ako je to ona tvrda plastika na sedistima sto se tesko grebe meni bi to cak i bila prednost u odnosu na neku meksu. Ili nemanje plastike uopste, da sprecava da te otpozadi nabijaju kolenima u bubrege, mada to na ovolikom autu ne bi svakako trebalo da se dogadja.
A i slabo si izgleda gledao recenzije kad se iznenadjujes ovim kamerama za mrtvi ugao
, to bukvalno svi hvale od kad se pojavilo kod korejanaca.
A i slabo si izgleda gledao recenzije kad se iznenadjujes ovim kamerama za mrtvi ugao

Dobra je i ona fora isparkiravanja pomocu kljuca. Nigde nisam video da li ima masazu sedista?
Ja sad samo čekam da se Vlada malo privikne na Hyundai kad mu stigne, i kad oseti zašto je toliko jeftiniji od evropskih proizvođača, nakinđuren svim i svačim što nije od suštinske važnosti, ali fino zamagli supstancu, da li će biti iskren i dati pravu ocenu. Zašto tako mislim, jer sam do sad uvek u Hyundaiu imao nerealno dobar prvi utisak, u fazonu kako je bre ovo moguće za ove novce, da bi svaki sledeći išao samo nizbrdo do tačke kad sam mogao da kažem, okej je auto, ali previše stvari mi se ne dopada da bih poželeo voziti svaki dan, a za svoje pare pogotovo.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Šta ovde konkretno može da bude toliko loše, da bih rekao "jbt za ovo sam dao tolike pare"?

Masažu sedišta nema.
I da, mislim da nema ni virtuelnu pedalu iliti otvaranje gepeka zamahom noge ispod branika.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Realno, interesantna fora ali sumnjam da bih je ikada upotrebio u realnom životu, možda samo za kurčenje "vidi šta moj auto može"Ralee napisao:Dobra je i ona fora isparkiravanja pomocu kljuca. Nigde nisam video da li ima masazu sedista?

Masažu sedišta nema.
I da, mislim da nema ni virtuelnu pedalu iliti otvaranje gepeka zamahom noge ispod branika.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
To isparkiravanje nije lose kad ne mozes uci kako treba (posebno zimi).
Posle 4.5god voznje napakovanog Tucsona opet bi ga birao u toj klasi za te novce i opremu, bas dobar autonidza napisao: 22 Jun 2022, 10:08 Ja sad samo čekam da se Vlada malo privikne na Hyundai kad mu stigne, i kad oseti zašto je toliko jeftiniji od evropskih proizvođača, nakinđuren svim i svačim što nije od suštinske važnosti, ali fino zamagli supstancu, da li će biti iskren i dati pravu ocenu. Zašto tako mislim, jer sam do sad uvek u Hyundaiu imao nerealno dobar prvi utisak, u fazonu kako je bre ovo moguće za ove novce, da bi svaki sledeći išao samo nizbrdo do tačke kad sam mogao da kažem, okej je auto, ali previše stvari mi se ne dopada da bih poželeo voziti svaki dan, a za svoje pare pogotovo.

Pre 2 godine za te pare se mogao pazariti XC60 4x4 dizel 2.0 mild hybrid.
Samo ima limit na 180 km/h.
A da odeš do Volvoa?
Samo ima limit na 180 km/h.
A da odeš do Volvoa?
- Vladapetr
Za XC90 akcijska cena (sa 34k eura popusta) počinje od 60k eura, dakle nema potrebe da trošim đonove do tamo 

Možda da probaš 8 cm manji XC60.
- Vladapetr
8cm manji od Kodiaqa = 1 soba manje u stvarnosti.
XC60 mi je premali, iza mene maltene niko ne može da stane.
XC60 mi je premali, iza mene maltene niko ne može da stane.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
A za koliko daju Santa Fe?Vladapetr napisao: 22 Jun 2022, 11:40 Za XC90 akcijska cena (sa 34k eura popusta) počinje od 60k eura, dakle nema potrebe da trošim đonove do tamo![]()
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Vladapetr
57k eura je zvanična cena u najvišem paketu opreme. Najviši paket za XC90 je oko 80k eura. Btw, na sajtu u spisku opreme za akcijske modele nisam video ventilaciju sedišta, a znam da je inače imaju.
Pa duži je od Kodiaqa?