Sniženja i promocije ovlašćenih distributera
Re: Sniženja i promocije ovlašćenih distributera
Ja ne znam kako se pored ovih cena nekom u Srbiji isplati da uvozi mladji polovnjak iz DE 

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Sloba napisao:Srbija. Land of Quattro.

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Zar to nije ukljuceno u ovaj S paket?ADrei napisao:+1200eura xenoni...
Tptlk
Nije S paket nego S tronic...automatik tj. DSG 

ovo je s-tronik menjac...pedja napisao:Zar to nije ukljuceno u ovaj S paket?ADrei napisao:+1200eura xenoni...
Tptlk
nije ukljuceno, a nije ni kod s-line paketa
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ovi iz KIA nisu normalni, pogledajte cene !!!!!!!
http://www.kia.rs/pricelist/?model=351
HOCU EX STYLE !!!!!!!!!
http://www.kia.rs/pricelist/?model=351

HOCU EX STYLE !!!!!!!!!
U bre,ala su napakovali gadgete u taj i30...
Grejaci volana,keyless go,ovo i ono...
Fino,fino...
Grejaci volana,keyless go,ovo i ono...
Fino,fino...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Paket ex maxx...
SIGURNOST: Lane Departure Assist System - sistem upozorenja u sluèaju nenamerne promene vozne trake, Smart Parking Assist System – sistem pomodi pri parkiranju (prednji i zadnji parking senzori), ECM – unutrašnje ogledalo sa automatskim zatamnjivanjem, senzor za kišu, odmrzavanje prednjih metlica brisaèa, elektrièna ruèna koènica. UDOBNOST: Smart Key & Button Start - sistem pokretanja vozila bez kljuèa, elektrièno podesivo vozaèevo sedište sa potporom u lumbalnom delu i funkcijom memorije, grejano vozaèevo i suvozaèevo sedište, grejan obruè upravljaèa, podesivi središnji naslon za ruku napred, dodatni otvor ventilacije nazad, NAVTEQ – navigacioni sistem integrisan u središnju konzolu sa ekranom osetljivim na dodir i kartama Evropskih država, kamera za lakšu vožnju unazad sa ekranom na navigacionom sistemu, TFT-LCD Supervision - sportski merni instrumenti sa putnim raèunarom. SPOLJAŠNJOST: Xenon AFLS prednja svetla sa funkcijom inteligentnog prilagoðavanja (automatsko podešavanje po visini i pranje), LED svetla u kudištima prednjih ruèica za otvaranje vrata, LED zadnja svetla, 17'' aluminijumski naplatci sa pneumaticima 225/45 R17 tip“B''.
SIGURNOST: Lane Departure Assist System - sistem upozorenja u sluèaju nenamerne promene vozne trake, Smart Parking Assist System – sistem pomodi pri parkiranju (prednji i zadnji parking senzori), ECM – unutrašnje ogledalo sa automatskim zatamnjivanjem, senzor za kišu, odmrzavanje prednjih metlica brisaèa, elektrièna ruèna koènica. UDOBNOST: Smart Key & Button Start - sistem pokretanja vozila bez kljuèa, elektrièno podesivo vozaèevo sedište sa potporom u lumbalnom delu i funkcijom memorije, grejano vozaèevo i suvozaèevo sedište, grejan obruè upravljaèa, podesivi središnji naslon za ruku napred, dodatni otvor ventilacije nazad, NAVTEQ – navigacioni sistem integrisan u središnju konzolu sa ekranom osetljivim na dodir i kartama Evropskih država, kamera za lakšu vožnju unazad sa ekranom na navigacionom sistemu, TFT-LCD Supervision - sportski merni instrumenti sa putnim raèunarom. SPOLJAŠNJOST: Xenon AFLS prednja svetla sa funkcijom inteligentnog prilagoðavanja (automatsko podešavanje po visini i pranje), LED svetla u kudištima prednjih ruèica za otvaranje vrata, LED zadnja svetla, 17'' aluminijumski naplatci sa pneumaticima 225/45 R17 tip“B''.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ali to je Ceed. 

Moze li neko da okaci cenovnik?
Meni iz nekog razloga nece da otvori
Meni iz nekog razloga nece da otvori

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Mislim da je ovo već bilo.
Cena je adekvatna jer je 2010.
Cena je adekvatna jer je 2010.
Povodom Chevroleta, burazeru je i treci put crkao motor na Epici, ovog puta je puklo nesto na klipu, mislim da auto ima oko 80.000km, ovo je treca generalna, svaki put oko 1500-2000 evra.
Pre je pucalo nesto u glavi, sad donji deo motora,stradao, moze da se vozi na 5 cilindara, ali zvekece sve vreme.
Pre je pucalo nesto u glavi, sad donji deo motora,stradao, moze da se vozi na 5 cilindara, ali zvekece sve vreme.
Poslednja izmena od Bax u 21 Dec 2012, 10:02, izmenjeno 1 put ukupno.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.