Stigla zima...
Re: Stigla zima...
Bio sam i ja tamo u januaru 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ma nas si našo. Vidiš da piše velikim slovima da se plaća do 17.30h. 

Posetite www.garaza.rs !
@ftj... u kom mestu si bio, kako ti se svidelo
ja sam trebao da idem u st.anton ali je bilo preko 5m snega, bile su lavine tako da je bio zatvoren put...
na kraju sam bio u koenigsleiten

ja sam trebao da idem u st.anton ali je bilo preko 5m snega, bile su lavine tako da je bio zatvoren put...
na kraju sam bio u koenigsleiten
U nekom selu kramsach nekih 30ak km od hintertuxa. Plan je bio da obiđemo nekih 6 skijališta ali je bilo baš toplo(još početak januara) pa smo od 6 dana išli 4 na hintertux a ostalo mayrhofen i hochfugen. Hintertux je baš ozbiljan glečer ali me malo smaraju sidra i oko nove godine je baš bila gužva i ne tako niska temperatura tako da staze nisu bile idealne kako znaju da budu. Cela ta zillertal regija je vrhunska i nema greške gde god da odeš. Ako neko planira oko nove godine u Austriju preporučujem Korušku(nassfeld, kals matrei, moelltaler glečer, heligenblut) jer je neuporedivo manja gužva.
U februaru idem u Landeck i plan je 4 dana Ischgl i 2 dana St. Anton, oba su oko 30 km od tog grada.
U februaru idem u Landeck i plan je 4 dana Ischgl i 2 dana St. Anton, oba su oko 30 km od tog grada.
trojanac napisao:Ma nas si našo. Vidiš da piše velikim slovima da se plaća do 17.30h.

jel si se spustio na harakiri u mayerhofenuftj napisao:U nekom selu kramsach nekih 30ak km od hintertuxa. Plan je bio da obiđemo nekih 6 skijališta ali je bilo baš toplo(još početak januara) pa smo od 6 dana išli 4 na hintertux a ostalo mayrhofen i hochfugen. Hintertux je baš ozbiljan glečer ali me malo smaraju sidra i oko nove godine je baš bila gužva i ne tako niska temperatura tako da staze nisu bile idealne kako znaju da budu. Cela ta zillertal regija je vrhunska i nema greške gde god da odeš. Ako neko planira oko nove godine u Austriju preporučujem Korušku(nassfeld, kals matrei, moelltaler glečer, heligenblut) jer je neuporedivo manja gužva.

ne znam kad si bio ali ja sam se smrzao,bas je hladno bilo kad sam ja bio... mislim da je nocu bilo i do -30

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/356915 ... -Kopaonikuftj napisao:Na Kopu će raditi samo Karaman greben tako da ako neko planira da ide zbog skijanja nek zna da šta da očekuje.
Oho, masala, znaci ipak da pripremam opremu 

Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Fino fino.
@adrei
harakiri bio zatvoren, nije bilo dovoljno snega(oko ng sam bio). Moj drug se ipak spustio i kaze da nije nista posebno kako su najavljivali.
Sent from my U8815 using Tapatalk 2
@adrei
harakiri bio zatvoren, nije bilo dovoljno snega(oko ng sam bio). Moj drug se ipak spustio i kaze da nije nista posebno kako su najavljivali.
Sent from my U8815 using Tapatalk 2
Ovde od jutros sneg samo piči li piči, ako nastavi tako ima baš da napada danas.
Bem ti sneg.
Idem sad za Kraljevo, a nocas za Nis...
Idem sad za Kraljevo, a nocas za Nis...
Vec se istopio 
TT Post

TT Post
Re: Одг: Stigla zima...
I nije morao...
sent using Tapatalk
sent using Tapatalk
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
superboss napisao:Bogme po NS vec ga ima lepo.

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.