Momčilo napisao: 28 Jun 2022, 12:58
Izvini, ja sam pomislio da je tvoj Punto.
snork napisao: 28 Jun 2022, 23:16
Uh, Saša, nemoj nas prepadati, i ja sam pomisio da je tvoj Punto. Mislim, čiji god da je, nije lep prizor, ali tvoj nam je nekako prirastao za srce.
To nevreme nas je zateklo sa Kadjarom na Popovici (i celo vreme sam gledao da li ću morati da ga uteram u garažu ako počne led) a Punto je ostao ispred zgrade u gradu. Kada smo se vratili žena je prva naglas pomislila odnosno zapitala se da li je nešto bilo Puntu? Svuda okolo su ležale pokidane velike grane, čak jedno manje drvo polomljeno napola u blizini ali njemu - srećom ništa. Obišao sam ga celog i nisam video nikakva oštećenja. Imali smo sreće.
Jutros krećem na posao kad stigli radnici iz gradskog zelenila i tovare te grane na kamion.
Nema tu više razvijeni sever, ni istok, ni zapad, ni jug, kad je država ovako centralizovana, i tako na svim mogućim nivoima. (Odoh sad da plačem.) Bolje ne pominjati i ne stajati na muku.
Ima takav kod drugara u komsiluku, bas N verzija. Mozda je i taj. Fastbek mi je u pocetku bio cudan, sad mi je lepsi od klasicnog. I kod polovnih se nude ovi standardni sa 1.4 turbakom, sto je kod standardnog nemoguca misija.