U Belorusiji kada sam bio isto je bio besplatan ali sam ga morao vratiti, pri čemu su mi nepotrošen kredit vratili na račun. Odličan im je sistem (Belorusima). Zašto bi ga Grci poklanjali?

Kartica je u pitanju vrv, kao prošle godine (samo je tada bilo za dž jer vakcine).OMP napisao: 12 Jul 2022, 09:36 Procitah negde, cini mi se na fb grupi, na prvoj naplatnoj u MKD ponude tag za 15e i kazu ima dovoljno za prolazak kroz MKD i nazad, to je dobra opcija uzeti odmah i ne misliti o evro sitnisu...sto se tice GR tag-a to ne bih uzimao jer u principu nemam nesto naplatnih rampi do NP ako se ne varam 3 ili 4, zadnju ne racunam koja je kad se iskljucis za NP na njoj se ne placa samo se skenira ili pokaze slip sa prethodne
bez kola, ovo je neki predrkani brzi hidro bla bla, i prilicno poskup (45e 1 pravac). 2.5h umesto 5-6h voznje. bas me zanima kako ce da prodju. mada mislim da ce da sljaka u sezoni, krajem septembra konjec.Heinz napisao: 28 Jun 2022, 21:16 Ko ide na Limnos, od utorka 12.7. može se iz Soluna ići sa Seajets https://www.seajets.com/
Tag ne moraš da vratiš.Saša napisao:Palo mi nešto na pamet. Da li im se tag mora vratiti?
U Belorusiji kada sam bio isto je bio besplatan ali sam ga morao vratiti, pri čemu su mi nepotrošen kredit vratili na račun. Odličan im je sistem (Belorusima). Zašto bi ga Grci poklanjali?