Grčka
- meidling
- Pridružio se: 02 Feb 2017, 19:16
- Garaža: Volvo XC90 II D4
Re: Grčka
Kakva su iskustva ove godina sa putnim osiguranjem?Sta bi ste preporučili?Najviše mi odgovara varijanta bez refundiranja, mislim na ono gde lekar uzme sebi broj polise i onda sam naplati od istog
Kia Sportage 3 Österreich Edition 1.7 crdi
Volvo XC90 II D4
- zeljkokg76
- Pridružio se: 19 Okt 2015, 18:49
- Garaža: Honda Civic 1.5T Sport plus, Mazda 2 1.3, Renault Clio IV 1.5 dci, Renault Megane 1.5 dci
Па коме је мука пола сата пре једна таблетица и нема проблема 

Jok, sat vremena max, uključujući silazak ka Kumanovu.
Inače regularno pola sata duže u odnosu na glavni pravac. Ali ako je čekanje na Preševu duže od sat vremena, onda se isplati ići na Prohor - inače jok
Inače regularno pola sata duže u odnosu na glavni pravac. Ali ako je čekanje na Preševu duže od sat vremena, onda se isplati ići na Prohor - inače jok
I meni delovalo mnogo, gledao nešto po GMaps.
Sad kaže 30 min.
EDIT: vidim da je Alvirko išao na isključenje za Vranje, a može i na Bujanovac sever - ima više autoputa a samo 1 min duže se vozi (po GMaps).
Sad kaže 30 min.
EDIT: vidim da je Alvirko išao na isključenje za Vranje, a može i na Bujanovac sever - ima više autoputa a samo 1 min duže se vozi (po GMaps).
Ja se u prolasku kroz Makedoniju ne računajući put između Gevgelije i Demir Kapije osećam kao vozač Mercedes Meklarena sa ovim novim bolidom, trešenje od lošeg kolovoza mi pojačava efekte spondiloze i druge reumatske probleme. Tako da bi vrlo rado izbegao te posledice, naročito u povratku gde je traka još gora nego na dole.
Hvala za info.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ima u Grčkoj izgleda i ovoga: zavrnuo ih debelo čuveni "pingvin" sa reklame (Barcino Tours) - hotel u sred žitnog polja, 3.5 km prašnjavim putem peške kroz polja do plaže, platili "all inclusive" aranžman a hrana i hotel - blago je reći katastrofa...
http://turistickeprevare.com/najveca-al ... cal-furka/
Put od hotela do plaže, strašno:
http://turistickeprevare.com/najveca-al ... cal-furka/
Put od hotela do plaže, strašno:
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ja sam uzimao generali, pisao sam prosle godine kad mi se uvo upalilo (inace je to moj hronicni problem). Poslali mi broj lekara, preko coris programa sve odradio. Skenirao pasos, popunio jos neki papir i zavrsio.meidling napisao:Kakva su iskustva ove godina sa putnim osiguranjem?Sta bi ste preporučili?Najviše mi odgovara varijanta bez refundiranja, mislim na ono gde lekar uzme sebi broj polise i onda sam naplati od istog
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Sad sam se malo igrao sa Google Maps-om i napravio onu alternativnu rutu (Prohor Pčinjski - novi put Štip-Strumica - Dojran) - 865 km do moje destinacije i 10.5 h vožnje. Preko Evzonija standardnom rutom kaže 805 km i 8.5 h. Računam neka je samo sat čekanje na ulasku u MK i još sat na ulasku u Grčku (a što je vrlo optimistično) - eto nas na istom vremenu. A pošto dolazim na granicu sa MK u 11.00h otprilike - sigurno će se čekati i duže. Šta vi kažete? Da ja lepo idem ovom alternativnom rutom, pa lagano... Nikad nisam išao tim pravcem, biće sigurno i zanimljivije... 

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Pomame se ljudi na jeftin AI.
Pre par meseci sam video ponudu, pa reko' da vidim šta je. Ne baš lepi komentari po netu.
Onda se neko ubedi da će zajebati sistem (kao i kod drugih stvari) i da će njemu biti do jaja za te pare.
TapaT
Pre par meseci sam video ponudu, pa reko' da vidim šta je. Ne baš lepi komentari po netu.
Onda se neko ubedi da će zajebati sistem (kao i kod drugih stvari) i da će njemu biti do jaja za te pare.
TapaT
- meidling
- Pridružio se: 02 Feb 2017, 19:16
- Garaža: Volvo XC90 II D4
Hvala.Kad si vec spomenuo,jel znaš kako je sa vec hroničnim bolestima.Mislim tipa povećani pritisak,žena operisala Meniskus pre 2 meseca...Jel postoji tu neka fora gde treba paziti sa osiguranjem?shandu90 napisao:Ja sam uzimao generali, pisao sam prosle godine kad mi se uvo upalilo (inace je to moj hronicni problem). Poslali mi broj lekara, preko coris programa sve odradio. Skenirao pasos, popunio jos neki papir i zavrsio.meidling napisao:Kakva su iskustva ove godina sa putnim osiguranjem?Sta bi ste preporučili?Najviše mi odgovara varijanta bez refundiranja, mislim na ono gde lekar uzme sebi broj polise i onda sam naplati od istog
Sent from my iPhone using Tapatalk
Volvo XC90 II D4