Nije bio problem u unutrašnjoj gumi već u crevu koje ide od pištolja do ventila. Sad pumpa najnormalnije.A170T napisao:Imam normalan kompresor u radionici, ali njime mogu samo zadnju gumu da napumpam. Prednja iz nekog razloga ne može da se napumpa, već moram ručnom pumpom ili auto kompresorom. Ručnom pumpom me mrzi da pumpam, što ostavlja mali kompresor. Ali dobro je što ste me upozorili da ovakav adapterčić ne bi mogao ni da pokrene kompresor. Jedino rešenje koje imam jeste da prikačim kompresor na punjač akumulatora i da tako pumpam gume.
Problem kod ručne pumpe jeste što imam neku starudiju od pre 80 godina, dok prikačim pumpu na ventil ode pola pritiska u gumi, pa kad napumpam moram malim kompresorom da proverim pritisak itd... Možda novije ručne pumpe mogu brže da napumpaju, ova je spora užasno.
Sve bi se ovo rešilo novom unutrašnjom gumom sa ispravnim ventilom. Jednom kada se životne kockice sklope (prev. kad ne budem bio lenj) i zamenim unutrašnju gumu onda ću moći normalno kompresorom da pumpam obe gume
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Послато са MI 9 помоћу Тапатока