Gorepominjane Adidas Winter Hiker su danas imale prve testove.
Racunam da ih vracam dok je vreme, ako zakazu na snegu...
Za sada imam samo reci hvale.
Prvo sam isao par km peske, uglavnom po snegu. Zatim sam nasao i mokar sneg, cisto da vidim kako ce da prodju...
I nista... Suve noge, toplo, fino
Stopala mi se nisu oznojila, i pored termo carapa, ali je bilo toplo, pogotovo kada sam usao u zatvoren prostor (Maxi) Za nauk: nositi obicne carape :lol:
Nakon toga sam se bacio na grtanje snega. Dva i po sata grtanja [ocistio sam kubike snega, i gde treba i gde ne treba], u sneg, iz snega... i suvooooo
Off topicNe treba ni spominjati da se neki padobranac (nepoznat auto, verovatno dosao u goste; realno, ima BiH table *, sta on ba zna jadan sta je red
) odmah uvalio na suvo mesto [ociscen plato kao da snega videlo nije] ispred samog ulaza u zgradu, iako sam im otkopao i parking mesta na svega par metara odatle(bukvalno je trebao da se vrati 4-5metara u rikverc). Doduse, na parking mestima ima nesto snega, gre'ota tu da posadi auto... Ne dao Bog da hitna treba da pridje, ili nesto slicno, zbog ovakvih ne bi mogla. Pa nismo mi cistili prilaz zgradi da bi se parkirao neko, vec da ljudi ne bi polomili nesto. Komsija koji ima garazu je odradio lavovski deo posla, ocistio ispred garaza, kao i prilazni put) i posle ni on ne moze da pridje garazi (tj moze, ali kroz ogroman sneg) jer se ovakvi uvale...
* Da me ne shvatite pogresno. Nisam nacionalista, niti imam nesto protiv Bosanaca, sala mala.