Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Unazad je i lakše parkirati pod 90°, posebno na uskom prostoru.dragvorl napisao: Ko zna da parkira unazad je najbolja opcija, mnogo bezbedniji izlaz sa parkinga.
To su po meni dve stvari.nuk napisao: 17 Jul 2022, 21:19 Kao i ulaz, posebno za duže automobile. Ja i dalje ne mogu da pojmim da neko zna da vozi a ne zna da parkira i to je tako
Svojevremeno sam na parkingu Merkura na Karaburmi izbrojao 7 ili 8 parkiranih na 6 mesta obeleženih za invalide (malo su šira mesta). A samo 20m dalje je imalo regularnih mesta i buzdovani bi mogli i dalje iz kafića da vide auto.pedja napisao:
TapaT
Ja recimo nikad neću razumeti one koji kažu da im je lakše parkirati unapred - mislim da sam u protekle dve godine samo dvaput to učinio i to oba puta iz istog razloga, zato što je neko stao i uključio sva četiri migavca na putu, nešto ispred parking mesta tako da nisam imao dovoljno prostora za (brzo) uparkiravanje već je opcija bila samo da smotam i parkiram sa prednje strane.pedja napisao:Unazad je i lakše parkirati pod 90°, posebno na uskom prostoru.dragvorl napisao: Ko zna da parkira unazad je najbolja opcija, mnogo bezbedniji izlaz sa parkinga.
TapaT