Grčka

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Re: Grčka

Post od Vladapetr »

Izgleda da sam izvisio za Tursku, nema mesta na letovima. Jbg, predugo smo čekali.

Dajte neku preporuku za hotel u GR, po mogućstvu all inclusive ili barem polupansion.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Grčka

Post od Saša »

Jeee, opet sam na Net-u! Slika

Potrošio kukali 1 GB što sam imao roaminga (a od Net-a u smeštaju naravno nikakve vajde) pa se bacio u potragu za nekom od grčkih kartica. Ali avaj, ništa u blizini plus vikend/nedelja pa sam morao prvo čekati ponedeljak/radni dan a zatim otići do prvog mesta gde ima neki office od grčkih provajdera (cca 23 km u jednom smeru). Vodafone kartica flat ceo mesec - 12 €. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Post od OMP »

Inzaghi napisao: 18 Jul 2022, 11:24 Na Prohoru na izlazu iz zemlje, okruglo 1.20h cekanja. Oko 9:30 jutros.
Pa sad mnogi idu na Prohor jer su ovamo guzve ali kako stoje stvari bice izgleda i Prohor prebukiran
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:

Post od OMP »

Saša napisao: 18 Jul 2022, 14:55 Jeee, opet sam na Net-u! Slika

Potrošio kukali 1 GB što sam imao roaminga

Kako si ga tako brzo potrosio tj znam da moze lako da se potrosi zavisno sta gledas po netu ali opet gledajuci potrosnju neta ovde u SRB meni moze giga da izdrzi bar tih 7 dana, ono viber, whats ne trose mnogo, meni je za to mozda i najbitnije kad sam na odmoru, forume ne moram da listam kao ni fejs mada mislim da ni to ne potrosi mnogo, a mozda i gresim. Kuca u kojoj smo navodno ima ok net, cuo sam se sa vlansicom preko vibera video call ona je bas taj net koristila iz sobe u kojoj mi treba da budemo posto mi je snimala sam smestaj detaljno, ali opet kad se napuni kuca gostima i svi se okace pitanje kako ce biti.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Grčka

Post od Saša »

Ne znam, ja to gulim baš brzo. A i koristio sam i za navigaciju par puta. U Grčkoj se u smeštajima ne uzdaj u Net, uvek plaćaju neki najjeftiniji paket jer im realno treba za goste samo 3-4 meseca koliko traje sezona, pa kad se nakači brdo ljudi nema od toga ništa. Od svih ovih odlazaka samo sam pre 4 godine u Platamonu imao dobar Net, sve ostalo je bila slaba vajda.

Korisnikov avatar
OMP
Reactions:

Post od OMP »

Pre par god u NP smo imali ok net, nije bas bio celog dana ok ali nije mi nie trebao celoga dana a kad radi onda je stvarno bio dobar, secam se da sam i f1 trku gledao preko strima bez problema, tako da je zavrsavao posao a sad videcemo, u ovoj kuci gde sad idemo ljudi zive cele godine tako da kontam da imaju ok net a nemaju ni mnogo smestajnih jedinica, mislim da samo 4 izdaju ali videcemo na licu mesta, ja cu svakako aktivirati ovaj rominig od 1gb pa kako bude.
tlazar
Reactions:
Pridružio se: 24 Feb 2017, 15:24
Garaža: Elantra 1.6mpi

Post od tlazar »

Na kraju sam cekao 2.5h na prohor za ulazak u makedoniju

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
Saša
Reactions:

Post od Saša »

Užas. Al kao što je već rekao, bar je lepši ambijent za čekanje u koloni i nije milijarda stepeni kao na Evzoniju na onom asfaltu i među stotinama automobila.

Korisnikov avatar
Inzaghi
Reactions:
Pridružio se: 11 Okt 2017, 11:31
Garaža: Peugeot 308 1.6 2010

Post od Inzaghi »

Medzitlija - Niki negde oko 14:00, 3 min obe granice :pivo:
Korisnikov avatar
Inzaghi
Reactions:
Pridružio se: 11 Okt 2017, 11:31
Garaža: Peugeot 308 1.6 2010

Post od Inzaghi »

Ipak sam se odlucio za cuveno mesto :pijemo: Sramota da posle toliko godina ne svratimo po prvi put. Sad mi krivo sto smo ga zaobilazili i stalno jurili.
Tako da bolje ovako, ustajanje ranije pa do Kilinija.

Slika
Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:12

Post od Woodoo »

Saša napisao: 18 Jul 2022, 14:55Vodafone kartica flat ceo mesec - 12 €. :)
Jbt meni uzeli 15 za 3 GB. 10 kartica i 5 kao registracija jer prvi put uzimam vodafone. Mislim da je flat bio 25 ali mi se nije isplatilo da ga uzimam 4 dana pred polazak.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Vladapetr napisao:Izgleda da sam izvisio za Tursku, nema mesta na letovima. Jbg, predugo smo čekali.

Dajte neku preporuku za hotel u GR, po mogućstvu all inclusive ili barem polupansion.
Aegean Melathron

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

Saša napisao: 18 Jul 2022, 14:55 Jeee, opet sam na Net-u! Slika

Ali avaj, ništa u blizini plus vikend/nedelja pa sam morao prvo čekati ponedeljak/radni dan a zatim otići do prvog mesta gde ima neki office od grčkih provajdera (cca 23 km u jednom smeru). Vodafone kartica flat ceo mesec - 12 €. :)

Gde je ta nedodjija, zar je moguće da usred sezone ne rade vikend?
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Heinz napisao:
Vladapetr napisao:Izgleda da sam izvisio za Tursku, nema mesta na letovima. Jbg, predugo smo čekali.

Aegean Melathron

Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Hotel je brutalan, ali je brutalno i 4500e za 10 dana polupansion Slika možda Ohrid i nije tako loša ideja Slika

Sent from my SM-G996B using Tapatalk

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
zdushan
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4

Post od zdushan »

Ja sam trenutno ovde
King Minos Hotel
+30 2752 059902
https://maps.app.goo.gl/EhNtyF2cvZCbfY9S6
Imaju polupansion. Ja sam sa doručkom, app sa dve sobe uzeo za 1300e, 4 osobe. Nemam primedbe.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Odgovori