Cene goriva u Srbiji
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: Cene goriva u Srbiji
Sta ti uopste mozes da radis sa ovim poenima? Ja imam nekih 120, od skoro sam poceo da koristim.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Platiš kao da su pare, ja sam jednom skoro pun nasuo tako
Lepo je da možeš sve da platiš, a ne kao na eko pumpi samo da kupuješ sve osim goriva.
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Što da se ne isplati, koliko vidim, cene u Molu i NISu su iste, a dizel je čak i jeftiniji.TeaseR napisao: 18 Jul 2022, 16:59 Naravno da su vratili. Oba petka kada su digli na 218 i sada ostavili istu cenu, cena nafte je pala. Umesto da smanje cenu goriva, daju poene.
Sa ovim umanjenim poenima bas nema razloga vise da se sipa na NIS umesto na MOL.
https://benzinko.com/
Plus ti poeni. Osim ako Mol ne daje neke bolje poene.
Da, a na temu korišćenja poena, ako neko nije znao. Jedna opcija je ići baš s tom karticom na kasu, a može se i na kasu ići sa njihovom SNNP aplikacijom, pa da iz aplikacije očitaju bar kod umesto s kartice. To je meni s ćaletom kombinacija, njemu dao karticu da mu je prostije, a ja žogliram aplikacijama. Pa ko prvi mazne poene.
- H4wkeye
O pa to je fino.Grujic napisao:Platiš kao da su pare, ja sam jednom skoro pun nasuo tako
Sent from my SM-G780F using Tapatalk
- zeljkokg76
- Pridružio se: 19 Okt 2015, 18:49
- Garaža: Honda Civic 1.5T Sport plus, Mazda 2 1.3, Renault Clio IV 1.5 dci, Renault Megane 1.5 dci
Ја за годину дана скупим 6-7000 и када кренем на море сипам да имам до Бугарске или С. Македоније. Пошто је цена бензина сада скоро иста, нема сврхе спискаћу свеH4wkeye napisao:Sta ti uopste mozes da radis sa ovim poenima? Ja imam nekih 120, od skoro sam poceo da koristim.

Gazu napisao:Copy - paste, исти случај и код мене, ја користим апликацију, ћале картицу.TeaseR napisao: 18 Jul 2022, 16:59 To je meni s ćaletom kombinacija, njemu dao karticu da mu je prostije, a ja žogliram aplikacijama. Pa ko prvi mazne poene.
Kupovao bodovima goriva, kafu, sendvič, tečnost za pranje stakla, sijalicu, motorno ulje, čak mi uvalili na nekoj akciji i mirišljavu jelkicu za bodove.
Dakle, bodovi su novac i važe u celom sistemu.
Ja najviše koristim da sakupim bodove i onda kupim 8 litara ulja, taman da samo filtere treba da kupim zasebno.
Dakle, bodovi su novac i važe u celom sistemu.
Ja najviše koristim da sakupim bodove i onda kupim 8 litara ulja, taman da samo filtere treba da kupim zasebno.
- H4wkeye
A jel ja biram kad trosim te bodove ili mi skida automatski? Imam onu DriveGo aplikaciju.
Biraš, ti im naglasis prilikom plaćanja. E sad, kad placas preko aplikacije nisam siguran kako funkcioniše.
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
- zeljkokg76
- Garaža: Honda Civic 1.5T Sport plus, Mazda 2 1.3, Renault Clio IV 1.5 dci, Renault Megane 1.5 dci
DriveGo ти је за гориво само, дођеш на пумпу и скенираш qr код на точионом месту пре или после точења (ја практикујем после) и бираш да ли ћеш да ти скине новац односно бодове са повезане СННП картице или са платне. По аутоматизму наместиш нормално платну, али у току точења можеш да промениш на картицу одакле скидаш бодове.H4wkeye napisao:A jel ja biram kad trosim te bodove ili mi skida automatski? Imam onu DriveGo aplikaciju.

Poslednja izmena od zeljkokg76 u 18 Jul 2022, 18:38, izmenjeno 2 puta ukupno.
- H4wkeye
Hvala 

- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Mada za korišćenje poena ipak se ugl. mora platiti na kasi uz SNNP aplikaciju ili SNNP karticu. Tj., jedino tako imaš opciju da na primer platiš gorivo od 3000 dinara tako što ti skine 1000 poena i 2000 dinara s platne kartice.
Nikad nisam imao na kartici dovoljno bodova da bi mogao komplet gorivo platiti s njom, pa verujem da može kako kažeš.
Nikad nisam imao na kartici dovoljno bodova da bi mogao komplet gorivo platiti s njom, pa verujem da može kako kažeš.
- H4wkeye
Da to sam cuo da pitaju na kasi. Svakako imam 120 boda, to nije nista 

Mogli su i do sada da se uzimaju poeni za gorivo ali tako što prvo kupiš poklon vaučer pa onda platiš njim

- zeljkokg76
А када плаћаш поклон картицом је л' има опет поена