Stigla zima...
Re: Stigla zima!
:lol: :lol: :lol:
ja veceras u delta sitiju, ala se klizalo po parkingu, jedva sam se popeo na prvi sprat garaze, a i drugi su se klizali...sta li ce biti kad stegne i zaledi...ko je gore ostace gore, a ko nije nece se popeti sigurica...
inace videh motorne sanke par puta po blokovima, cepaju ljudi samo tako... :smesko:
ja veceras u delta sitiju, ala se klizalo po parkingu, jedva sam se popeo na prvi sprat garaze, a i drugi su se klizali...sta li ce biti kad stegne i zaledi...ko je gore ostace gore, a ko nije nece se popeti sigurica...
inace videh motorne sanke par puta po blokovima, cepaju ljudi samo tako... :smesko:
- bozza1979
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:01
- Garaža: Škoda Scala 1.0TSI & Hyundai Getz 1.1
I ja malopre stigoh, bio u Delti... Juce se popeo bez problema, a danas jedva na prvi nivo... na drugom, cvrc... Vrlo neprijatan osecaj. Inace, ulice deluju mnogo bolje nego pre 5-6 sati...
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
ovako je juce izgledao put negde kod Siriga

ovako autoput NS-BG
http://www.youtube.com/watch?v=YEHrzDoE ... B1B2NssAQ6
http://www.youtube.com/watch?v=h405PI5i ... B1B2NssAQ6
a ovako je izgledao Scenic posle ovog puta :smesko:

ovako autoput NS-BG
http://www.youtube.com/watch?v=YEHrzDoE ... B1B2NssAQ6
http://www.youtube.com/watch?v=h405PI5i ... B1B2NssAQ6
a ovako je izgledao Scenic posle ovog puta :smesko:

Ja jebeno ne mogu da verujem koja su Srbi stoka xD Pa ovo nema nigde na svetu...
Cale izlazi sa parkinga, i posle par minuta dolazi komsija, pali zunto i prebacuje na moje mesto, jer je njegov auto bio u snegu do pola vrata, a moje mesto osuseno :lol: :lol: :lol:
Srbijo, medju sljivama....
Aj da neko dodje sa drugog kraja grada i da ne zna ko je i kad ocistio, mada bi me i to iznerviralo, ali da mi tako neko saceka da izadjem i utera svoj auto definitivno bi mu zatrpao auto istim tim snegom koji je ostao na njegovom parkingu. 

sad cu da izadjem sa drugarom, al ovaj necemo do krova, nego se nece videti auto uopste.
A, onda cemo uredno, po drugi put da ocistimo ispred zgrade, jer niko nece...

A, onda cemo uredno, po drugi put da ocistimo ispred zgrade, jer niko nece...
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
A cekajte, meni sada nesto nije jasno, hajde da ne raspredamo pricu bezveze nego bih prvo zamolio za informaciju:
- gde se tacno nalazi taj tvoj parking
- da li placas parking mesto ili je to javni parking
- gde se tacno nalazi taj tvoj parking
- da li placas parking mesto ili je to javni parking
ispred zgrade, javni parking.
Poenta je sto pola parkinga bleji prazno, jednostavno, ljudi parkiraju kola izmedju zgrada, i onda ovde ostane bukvalno pola prazno.
Zato ima nas recimo 15 koji parkiramo kola na ovom parkingu, i svako ima svoje mesto... Jako retko se desi da se izmesamo, eventualno ako je neko sa strane dolazio pa zauzeo necije mesto...
I on koji od kad zivi ovde parkira na jednom mestu (gde mu je auto i bio parkiran do malopre) bukvalno silazi dole i pali auto samo da bi prebacio na mesto koje sam sinoc pola sata cistio sa ortakom! Pa, znas kako, sve moze, al da pravi debila od mene....
I zna da cu kad se vrati cale (za pola h) opet sici dole i ocistiti mesto za auto, jer necu da setam po snegu od 30cm. (da se razumemo, svi se poznajemo, i to radi namerno zato sto je debeli lenji debil.)
Ja sam i prosle i ove godine predlagao da lepo uvatimo par lopata, pomerimo kola i ocistimo ceo parking (pogotovo prvo vece kad nije bilo nista utabano, lagano smo mogli da sredimo sve), njima naravno ne pada na pamet jer - "stace im neko na mesto"
Poenta je sto pola parkinga bleji prazno, jednostavno, ljudi parkiraju kola izmedju zgrada, i onda ovde ostane bukvalno pola prazno.
Zato ima nas recimo 15 koji parkiramo kola na ovom parkingu, i svako ima svoje mesto... Jako retko se desi da se izmesamo, eventualno ako je neko sa strane dolazio pa zauzeo necije mesto...
I on koji od kad zivi ovde parkira na jednom mestu (gde mu je auto i bio parkiran do malopre) bukvalno silazi dole i pali auto samo da bi prebacio na mesto koje sam sinoc pola sata cistio sa ortakom! Pa, znas kako, sve moze, al da pravi debila od mene....
I zna da cu kad se vrati cale (za pola h) opet sici dole i ocistiti mesto za auto, jer necu da setam po snegu od 30cm. (da se razumemo, svi se poznajemo, i to radi namerno zato sto je debeli lenji debil.)
Ja sam i prosle i ove godine predlagao da lepo uvatimo par lopata, pomerimo kola i ocistimo ceo parking (pogotovo prvo vece kad nije bilo nista utabano, lagano smo mogli da sredimo sve), njima naravno ne pada na pamet jer - "stace im neko na mesto"
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Next, reci mi gde živiš da se odmah preselim kod tebe....ili ti kod mene???
Samo se nerviraš zbog debila, ali i "rizikuješ" da tog debila izuješ od batina...zavali se u toplinu svog doma i uživaj.
Apsolutno te razumem.

Samo se nerviraš zbog debila, ali i "rizikuješ" da tog debila izuješ od batina...zavali se u toplinu svog doma i uživaj.

Apsolutno te razumem.

Novi BeogradMartin napisao:Next, reci mi gde živiš da se odmah preselim kod tebe....ili ti kod mene???![]()
Samo se nerviraš zbog debila, ali i "rizikuješ" da tog debila izuješ od batina...zavali se u toplinu svog doma i uživaj.![]()
Apsolutno te razumem.

Ma prevaspitacu ih

Jbg, moram da idem da radim, neam sad vremena xD Tipujem ko ce da mi stane na mesto :lol:
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Ne daj bože da i kod nas bude "Sarajevska zima"...mislim da bi političari napustili zemlju...
...a bilo bi uvedeno vanvanVanredno stanje....sve bi stalo i desio bi se smak sveta!!!!
...a bilo bi uvedeno vanvanVanredno stanje....sve bi stalo i desio bi se smak sveta!!!!
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Next, uslikaj auto pre i posle zatrpavanja. 
Moje komsije, cale i ja smo pored dvorista ocistili i put, svako ispred svoje kuce. Sve je proslo super, uz cavrljanje i topao caj. Radna komsijska atmosfera. Sada se kroz ulicu komotno prolazi. Malo smo podsecali na Titovu akciju ...

Moje komsije, cale i ja smo pored dvorista ocistili i put, svako ispred svoje kuce. Sve je proslo super, uz cavrljanje i topao caj. Radna komsijska atmosfera. Sada se kroz ulicu komotno prolazi. Malo smo podsecali na Titovu akciju ...
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ja sam svog Punta parkirao u petak popodne i od tada sam ga čistio tri puta, i ne samo njega nego i celo parking mesto na kome se nalazi. Kraj u kome živim uopšte nije čišćen, ima jedno 10-15 cm tvrdo ugaženog snega.
Jutros neko zvoni na vratima, kad ono čovek što vozi kamion za čišćenje, ide od vrata do vrata i pita čiji je plavi Bravo. Siđem dole i vidim da ne može da skrene u ulicu od njega, parkiran tačno na uglu uske ulice. Pritom se kamion uspeo zaglaviti u sneg, pokušavajući da izmanevriše i prođe. U tom stiže i vlasnik Brava, ali slaba vajda, nije mogao da ga pomeri jer je zatrpan snegom. Kamion za čišćenje se ipak nekako iskobeljao i provukao pored parkiranih automobila, ali nije ništa očistio jer je bilo preusko da spusti ralicu (sve sam ga gledao koga će da zakači, dal neki od parkiranih automobila levo ili banderu i drvo desno).
Još jednom sam očistio Punta, isterao ga na ulicu (upalio je kao i uvek na pola ključa), očistio detaljno parking mesto, provozao se krug oko bloka i vratio ga na isto mesto. Nigde nisam proklizavao niti se zanosio, iako je bio baš lepih nanosa. Letnje Continentalke su se pokazale dobrim na snegu, verovatno dobra i duboka šara (lanci su u gepeku za svaki slučaj). Oproštena im je ona buka od letos...
Jutros neko zvoni na vratima, kad ono čovek što vozi kamion za čišćenje, ide od vrata do vrata i pita čiji je plavi Bravo. Siđem dole i vidim da ne može da skrene u ulicu od njega, parkiran tačno na uglu uske ulice. Pritom se kamion uspeo zaglaviti u sneg, pokušavajući da izmanevriše i prođe. U tom stiže i vlasnik Brava, ali slaba vajda, nije mogao da ga pomeri jer je zatrpan snegom. Kamion za čišćenje se ipak nekako iskobeljao i provukao pored parkiranih automobila, ali nije ništa očistio jer je bilo preusko da spusti ralicu (sve sam ga gledao koga će da zakači, dal neki od parkiranih automobila levo ili banderu i drvo desno).
Još jednom sam očistio Punta, isterao ga na ulicu (upalio je kao i uvek na pola ključa), očistio detaljno parking mesto, provozao se krug oko bloka i vratio ga na isto mesto. Nigde nisam proklizavao niti se zanosio, iako je bio baš lepih nanosa. Letnje Continentalke su se pokazale dobrim na snegu, verovatno dobra i duboka šara (lanci su u gepeku za svaki slučaj). Oproštena im je ona buka od letos...

Stevo, batalio sam, ko ga je*e. Otisao je u medjuvremenu, a ja sam prao auto, pa ga ostavio u garazi da se ne zaledi...
Na kraju je posle prolazaka kroz vukoje*ine na Vozdovcu poceo da trese na auto-putu od leda u felnama, pa sam otisao da ga operem. Niste svesni koliko je leda ispalo xD Mogao sam sneska da napravim opusteno...
Inace, putarima svaka cast. Na Nbg je sve cisto (ima par ulica gde je i dalje razgazen sneg, al verujem da ce do veceras i to srediti)
E75 je kao da je padala kisa, nema trunke snega. Bezanijska kosa je isto lepo ociscena. Cistoca pici na trotoarima, ciste se autobuska stajalista do betona
Odlicni su putari
Sad jos da ljude ne mrzi da ociste malo ispred zgrada.....
Na kraju je posle prolazaka kroz vukoje*ine na Vozdovcu poceo da trese na auto-putu od leda u felnama, pa sam otisao da ga operem. Niste svesni koliko je leda ispalo xD Mogao sam sneska da napravim opusteno...
Inace, putarima svaka cast. Na Nbg je sve cisto (ima par ulica gde je i dalje razgazen sneg, al verujem da ce do veceras i to srediti)
E75 je kao da je padala kisa, nema trunke snega. Bezanijska kosa je isto lepo ociscena. Cistoca pici na trotoarima, ciste se autobuska stajalista do betona

Odlicni su putari

Sad jos da ljude ne mrzi da ociste malo ispred zgrada.....