Stigla zima...

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
mr.Big
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 21:02

Re: Stigla zima...

Post od mr.Big »

:kezo:
Ili obrnuto...
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Jao kako su dobre Mich. A4 na Corsi :sreckovic:
(pu, pu, pu da ne ureknem)

Za sada odlican grip, i grize uzbrdo, inace ta ulica nije prometna kad napada sneg.. S obzirom da je za sada tanak sloj snega, probao sam kako ide i zadovoljan sam :)
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Post od BAJKER »

Sh@rance napisao: Bajkeru mogli smo da skoknemo do NS-a sa decom na sankanje :D
Nema brda sa te strane, morali bi smo da upregnemo sanke za Zukija :D
Slika
Korisnikov avatar
Sh@rance
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29

Post od Sh@rance »

Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:

Post od BAJKER »

Vec sam je bio stavljao u ovoj temi :)
BAJKER napisao:
Jedva cekam carolije na snegu :kezo: :padasneg:
Slika
Slika
Korisnikov avatar
Martin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G

Post od Martin »

Krenuh jutros oko 8 za BG iz SM....u Mitrovici, naravno, snega oko 10-15 cm. Izašao sam na auto-put, koji je zbog "olunog" vetra bukvalno bio okovan ledom. Brže od 70 km/h se nije moglo.
Evo slike, pa vi vidite.....
Slika

Jednostavno, oseća se kako auto "leluja"....do naplatne rampe kod Šimanovaca je bilo loše. ;reli:
Uopšte nije čišćeno. Odmah nakon rampe, sneg pada, ali ga po putu nema uopšte.... :think: Znači, čim uzmete karticu i posle rampe koja se diže, ni trunke snega na putu. U Beogradu je, iako je padao sneg, svugde bilo čisto, u Zemunu, kod Vuka, na Banjici, na Medaku...svugde.
Krenem nazad za Mitrovicu oko 1430 časova i znao sam - do Šimanovaca sneg pada, ali će put biti čist. I bi tako - kako smo prošli rampu, sneg i led okovali auto-put.
Ne želim da sad prozivam Bg, kako je glavni grad pa su sve snage uprte u sam grad kako bi nam bio čist, a ostale ko šiša (što jes, jes :hand: ) nego uzimam u obzir sledeću činjenicu - ipak su sneg i vetar nakon tih Šimanovaca bili tri puta jači nego u BG-u.

Evo slike i u povratku.
Slika

Ako stavimo na stranu kako su putari van BG-a ponovo iznenađeni i prepadnuti ovim snegom (stvarno, pa prošle sedmice je bilo 15-17 stepeni :trljamoci: ), postoji još jedan problem. Ljudi koji nemaju zimske gume ali i oni koji nisu sigurni vozači. Ovo za gume možemo da oprostimo zbog sjajne ekonomske situacije u Srbiji... a što se tiče vozača - moje je jedino da iskuliram i takve zaobiđem. Ipak taj vozač ima pravo da vozi onoliko brzo koliko je siguran da može.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Lepo.

Moj auto još nije omirisao sneg, ali sam očistio malo unutrašnjost i lepo ga oprao spolja šamponom sa voskom. Ni sutra se neće voziti, ali u ponedeljak će biti usvinjen, naravno. :-)

Protiv zime kupanjem.

Tapatalk
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Drugar ostavio status na FB:
...DVA SATA STOJIM ZAVEJAN NA SRED JEBENOG AUTO-PUTA...KOJI BRE KORIDORI 10, 11, 17 I 36 -VI NE MOZETE NI OVAJ JEDAN DA ODRZAVATE KAKO TREBA...
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
vlajko
Reactions:
Pridružio se: 15 Mar 2012, 11:59
Garaža: Honda Civic 1.4

Post od vlajko »

Day Walker napisao:Jao kako su dobre Mich. A4 na Corsi :sreckovic:
(pu, pu, pu da ne ureknem)

Za sada odlican grip, i grize uzbrdo, inace ta ulica nije prometna kad napada sneg.. S obzirom da je za sada tanak sloj snega, probao sam kako ide i zadovoljan sam :)
Jel uz Milku?
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:

Post od BAJKER »

Ovo kao da citam Ogijev post :kezo:
trojanac napisao:Drugar ostavio status na FB:
...DVA SATA STOJIM ZAVEJAN NA SRED JEBENOG AUTO-PUTA...KOJI BRE KORIDORI 10, 11, 17 I 36 -VI NE MOZETE NI OVAJ JEDAN DA ODRZAVATE KAKO TREBA...
Slika
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Izgleda da je problem samo Vojvodina...

E75 od Bg prema Nisu je samo mokar. Ne zadrzava se sneg.
Sad je kolega stigao za Bg, moze najnormalnije da se vozi.

Ja krecem u 3 :uf:
Korisnikov avatar
Martin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G

Post od Martin »

trojanac napisao:Drugar ostavio status na FB:
Bogami, i meni se moglo slično desiti neposredno pred Mitrovicom, prolazilo mi kroz glavu nekoliko puta. Odjednom stvorila se kolona koja je išla gotovo 30 km/h...moglo se preticati, ali je jako bilo rizično...ali opet manje rizično od vožnje iza rizičnih. Bitno je samo ne zaustaviti se!!!
Korisnikov avatar
superboss
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:09

Post od superboss »

Opet jedan veliki FAIL za zimsku sluzbu u NS i okolini....nesto treba da se menja iz korena. Ne znam da li je prica koju sam cuo tacna, ali naime poseduju dosta dobru mehanizaciju.

Krenem preko Iriskog za Sabac, treba mi sat vremena da izadjem iz grada, jer je u gradu KATASTROFA.

Dodjemo do podnozja, kolona stoji, nikoga nema da kaze makar MARS MARVO nazad: elem kamion i autobus se poprecili(valjda) nezainteresovani panduri sede u pezou, ne znaju da kazu nista. Posle cekanja cca 30min, krenem alternativnim putem preko Indjije, pa na Rumu.

Nije mi jasno zasto jos u toku dana, nije stavljena delimicna zabrana saobracaja za autobuse i kamione sa poluprikolicom, preko Venca?

Elem, do Rume putevi katastrofa, posle komotno 60km/h. Ruku na srce isao sam iza grtalce od Petrovaradina do pola Banstola, stadose tu da izvuku neki auto.

Mada, u NS je hladnije, minus je ceo dan, ako to eto, moze malo da opravda putare i ostale.

P.S: slusam radio u kolima, kazu svi putni pravci u SRB prohodni, narucito do zimskih centara. A meniiii zviiizdi paja za zimske centre, iz jebenog NS ne mogu da izadjem ko covek. :glavomuzid:
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

@Vlajko
Kacarska, potez iznad starackog doma.
Milke se nisam setio, mada moguce da je ona jos uvek prohodna zbog dobrog intenziteta saobracaja..
Osim ako niko nije pokusao tuda :)
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Odgovori