2021 Honda Civic
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Re: 2021 Honda Civic
Deluje da je porastao malo, kao da gaze u GT segment.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Na brzaka sam pogledao. Izgleda je nekih 15cm duži od prethodnog. A i prethodni je već dosta porastao.
Posetite www.garaza.rs !
- zeljkokg76
- Pridružio se: 19 Okt 2015, 18:49
- Garaža: Honda Civic 1.5T Sport plus, Mazda 2 1.3, Renault Clio IV 1.5 dci, Renault Megane 1.5 dci
Шири, нижи и дужи је, али не верујем да је дужи баш толико, можда до неких 4-5цм. и то је питање, видећемо.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Pogledah juce neki Sebaljev video u vezi nove 308 i kao to to bi mogao biti primer zasto mi se novi typer svidja.
Retro dizajn enterijera, minimalisticki, pragmatican pristup sa par osnovnih mehanickih tastera i tockica, fwd i rucni menjac.
Sve sto je bilo blizu perfekcije u vezi ergonomije na bazi xy godina razvoja i forme doradjeno dodatno.
Da ne kosta bogatstvo bio bi pravo utociste za nas 40+ od svih ovih eksperimentisanja sa gomilama ekrana, blesavog dizajna i odustva osecaja u voznji.
Licno bih izbacio iz upotrebe sve automobile kod kojih nije moguce namestiti ventilaciju mehanickim komandama, tockicima. Zbog nebezbednosti naravno.
Retro dizajn enterijera, minimalisticki, pragmatican pristup sa par osnovnih mehanickih tastera i tockica, fwd i rucni menjac.
Sve sto je bilo blizu perfekcije u vezi ergonomije na bazi xy godina razvoja i forme doradjeno dodatno.
Da ne kosta bogatstvo bio bi pravo utociste za nas 40+ od svih ovih eksperimentisanja sa gomilama ekrana, blesavog dizajna i odustva osecaja u voznji.
Licno bih izbacio iz upotrebe sve automobile kod kojih nije moguce namestiti ventilaciju mehanickim komandama, tockicima. Zbog nebezbednosti naravno.
- shandu90
Takodje ne volim te touch komande, nema tog osecaja da si stvarno nesto pritisnuo. Na stranu sto mi je civic oduvek bio favorit u klasi.
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Ma i za nas 30+ to što se tiče raznih ekrana u autu!
Jedino što bi ekrani mogli biti korisni u nekim posebnim situacijama tako što bi ti bolje skretali pažnju na neke kritične situacije poput porasta radne temperature. Ne znam da li rade oni takve stvari uopšte, nisam video to na klipovima?
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Jedino što bi ekrani mogli biti korisni u nekim posebnim situacijama tako što bi ti bolje skretali pažnju na neke kritične situacije poput porasta radne temperature. Ne znam da li rade oni takve stvari uopšte, nisam video to na klipovima?
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Malo crvenog.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- zeljkokg76
- Garaža: Honda Civic 1.5T Sport plus, Mazda 2 1.3, Renault Clio IV 1.5 dci, Renault Megane 1.5 dci

- zeljkokg76
Sve što ga više gledam više mi se dopada. 
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Dobar je ail bas preveliko izgleda.
- shandu90
+1Markoni napisao:Sve što ga više gledam više mi se dopada.