Ne rade jer su to redovni ofisi provajdera, imaju svoje radno vreme koje ne uključuje nedelju (a mi stigli u subotu predveče) i to je to. Nisu tu zbog nas turista već lokalnog stanovništva. Pošto nisam preko Googla i Google Mapsa uspeo pronaći neku partnersku prodavnicu u Nei Poriju/Platamonu koja bi takođe prodavala te kartice i radila i vikendom nije bilo druge nego da zapucam do Litohora gde je nabliža lokacija nekog od provajdera (Vodafone) i tamo sam je dobio za 5 minuta i baš jeftino.
Sad videh na fb neko napisao, ima u NP da se kupi cosmote sim kartica, neka prodavnica preko puta pekare iza hotela kafea/hotela marabu, mislim da znam koja je to prodavnica, 17.5e platio odmah je aktiviraju u prodavnici, ali ne znam koji paket
Heinz napisao:Bila je prevelika gužva kad smo bili, malo skuplje ležaljke. Nismo se vraćali na nj.
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Je l je bio vikend? Danas je bilo dosta ljudi, ali nije bilo guzve. Normalno se funkcionise i na plazi i u vodi. Lezaljke jesu skupe, 20e ne ukljucuju nista. Pice i hrana nije nesto skupo, standardno.
I ja sam uzeo Cosmote mesec dana neogranicen net za 12e.
Inace na Kefi je velika guzva. Ovo nije realno. Englezi i Italijani dominiraju, aerodrom ne staje po ceo dan a za cetiri dana bila su 5 ili 6 kruzera. Vreme je perfektno. Toplo jeste, voda je taman. Ono sto se promenilo u odnosu na proslu posetu 2017 jeste neki cudan vetar koji duva svaki dan. Ume i jace da dune, talasa nema ili su manji ali ovakav vetar je atipican za Kefu.
Generalno je sve prelepo. Obozavam je. Dizel je skoro svuda 1.98e. I za razliku od pre 5 godina sada sam video bas bas puno nasih kola.