Politika na forumu - da ili ne?
Politika na forumu - da ili ne?
Pitanje je kratko - toleriše se politika i politički osetljive teme na forumu ili ne?
Konkretan povod za pitanje - tema smešne slike, ismevanje političara i pripadnika verske zajednice (muslimana). Prijavljeno, bez reagovanja od strane moderatora.
Konkretan povod za pitanje - tema smešne slike, ismevanje političara i pripadnika verske zajednice (muslimana). Prijavljeno, bez reagovanja od strane moderatora.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Re: Politika na forumu - da ili ne?
Nismo jos definisali da li je forum demokratski ili je drugacije uredjen
Meni iskreno nista sto je do sad bilo na forumu nije smetalo, a ako kazem realno sta mislim ispascu "svakakav", tako da je ovo dosta od mene

Meni iskreno nista sto je do sad bilo na forumu nije smetalo, a ako kazem realno sta mislim ispascu "svakakav", tako da je ovo dosta od mene

Nema na forumima demokratije to je jasno 
Pitanje je prvenstveno upućeno upravi, da dekretom reši stvar

Pitanje je prvenstveno upućeno upravi, da dekretom reši stvar

Ismevanje političara u slikama da, zato što ne zaslužuju da ih hvalimo. Rasprava o dnevno političkim temama i sa političarima u glavnoj ulozi ne.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Smesne slike su smesne slike. Ako cemo tim redom brdo stvari sa Vukajlije bi mogli obrisati. Nema.komentarisanja slika i nema postova vezanih za politiku.
WS & TT2
WS & TT2
Posetite www.garaza.rs !
Dok se uprava ne oglasi da ponovim svoj stav.
Politika i religija ne bi trebalo da imaju mesta ovde. Nihovo postojanje će neminovno dovesti do rasprava, svađa i teških reči.
Apropo smešnih ili "smešnih" slika o kojima Jakša priča, one mi ne smetaju mnogo jer su odraz predrasuda i crnog humora, ali nemam ništa protiv da se i taj oblik politike zabrani.
Problem je ipak širi jer ako stvarno hoćemo da budemo politički korektni onda bi trebalo izbrisati sve viceve jer se uglavnom temelje na stereotipima Romi kradu, Bosanci su glupi....
edit Uprava se oglasila pre mene
Politika i religija ne bi trebalo da imaju mesta ovde. Nihovo postojanje će neminovno dovesti do rasprava, svađa i teških reči.
Apropo smešnih ili "smešnih" slika o kojima Jakša priča, one mi ne smetaju mnogo jer su odraz predrasuda i crnog humora, ali nemam ništa protiv da se i taj oblik politike zabrani.
Problem je ipak širi jer ako stvarno hoćemo da budemo politički korektni onda bi trebalo izbrisati sve viceve jer se uglavnom temelje na stereotipima Romi kradu, Bosanci su glupi....
edit Uprava se oglasila pre mene

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
U bilo kom obliku treba izbegavati politiku ovde na forumu. Kome je do politike neka produzi dalje...
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Bez politike, ili bar koliko se to može. Ima drugih mesta za te stvari, ovde treba da se bavimo našim ljubimcima na 4 točka... 

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Kamo srece da mozemo da je izbegnemo u zivotu, samo nam jos na forumu fali
sent from my brain using the force..
sent from my brain using the force..
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Te slike sa vukajlije uopste nemaju politicki vec humoristicki sadrzaj. A za politicke teme i rasprave se slazem sa svima, ne treba da je ima.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Mislim da je jasan stav i uprave, a i da većina aktivnih članova isto misli. Tako da nema potrebe da tema ostaje otvorena.
Svi predlozi u vezi uređivanja foruma, ideje, kritike i slično, su dobrodošli, ali isključivo na mail: garaza.rs@gmail.com
Hvala!
Svi predlozi u vezi uređivanja foruma, ideje, kritike i slično, su dobrodošli, ali isključivo na mail: garaza.rs@gmail.com
Hvala!
Posetite www.garaza.rs !