Servis - Razno
Re: Servis - Razno
to ulje je vec pomesano sa gasom kako sam ja razumeo
Ima neko ideju? Zakacio me je neko juče i malo je far pukao ima ova dva polukruga...
Da li ima neko sredsvo koje ce ga zalepiti i smanjiti da se ne vidi to belo kao pukotina?
Ako odpadne bice bas gadno...

Sent from my SM-N986B using Tapatalk
Da li ima neko sredsvo koje ce ga zalepiti i smanjiti da se ne vidi to belo kao pukotina?
Ako odpadne bice bas gadno...

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Mislim da je od estetskog momenta bitnije da se to zalije ako ima komunikacije sa unutraanjosti fara, ne mogu da vidim sa slike
ja ne primecujem na slici tu pukotinu a slazem se da je bitnije necim je zatvoriti ako postoji mogucnost da dodje do magljenja fara a ako je samo estetika u pitanju onda ne znam sta bi moglo jer i ne vidim to ostecenje.
Pokusao sam da obelezim... kontam posto je ispod zaptivne gume da ne bi trrbalo da ulazi vlaga... jedino akonotoadne bice gadno i mozda lakse
Ima ono sredstvo sto kad se pospe na plastiku ne vidi se pukotina ima neko ideju kako se zove
nacne
Ima ono sredstvo sto kad se pospe na plastiku ne vidi se pukotina ima neko ideju kako se zove
nacne

Vidi u Glass servisu ili nekom sličnom, možda neko sredstvo za krpljenje vetrobrana.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

ja idalje ne vidim nista a i slika je mala sta i da vidim kad ne moze da se uvelica, u svakom slucaju koliko mi se cini to je jako malo i sto se estetike tice a obzirom da je ispod diht mase onda nema brige da ce smetati nesto faru
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Danas uradio veliki servis kod njih. Doduše, na NBGD. Na Senjaku radi više majstora i deluje malo lepše, ali mi je više odgovarala lokacija danas. Ovaj na NBGDu je kao napuštena garaža/šupa.Kondo napisao:Da li neko ima iskustva sa servisom
AutoCentar - Forma Servis
Stolačka 10c-Senjak, Beograd
Telefonski su zvučali OK, ljubazni, sve lako dogovoreno. I uživo je prošlo OK, valjda, videćemo

Veliki (Zuki ima lanac, koji nije menjan) i mali servis (tri filtera, ulje, dva kaiša, španer, antifriz i destilovana, sijalice za tablicu, ruke) su koštali nešto preko 18k.
Filter ulja Mahle, ostalo Niparts, Eneos ulje.
TapaT
Ok su u Formi na NBGD, iako deluju malo dronjavo sto se tice servisa.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Neko je spominjao na forumu neki servis za BMW u BG, lik radi letve volana konkretno za F seriju. Ne mogu da nadjem pa ako znate o kome se radi zamolio bih vas da ostavite broj. Izgleda da je na F30 letva kaput..
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Mislim da Mića Todić iz T Motorsa radi letve. Proverio bih svakako sa njim. Sjajan majstor, radi ozbiljne automobile. Predusretljiv i pošten lik.
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
- Martin Mystere
- Pridružio se: 18 Dec 2020, 21:09
- Garaža: Ford Mondeo Mk5 2.0 TDCI Powershift
Koliko u načelu može da košta farbanje kompletnog branika u komori i da li se po oštećenju sa slike više isplati da se okrpi branik ili da se kupi polovni (sa aspekta kvaliteta samog branika kada se okrpi) pošto verujem da se može okrpiti da se i ne vidi da je bilo bilo kakvog oštećenja? 

krpi se to kod plastikara da ne moze da se provali a cesto zakrpljeno mesto bude i jace. Cene ne znam to varira od majstora do majstora kao i od mesta do mesta
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ako dobro vidim, ja bih ovo krpio.
Nezgodno je kada pukne pa ima baš pukotinu, onda i na neko gibanje na koje inače ne bi pukao, tu gde je varen pukne...
Cene po elementu koje sam ja čuo, u boljim servisima su 150e
Nezgodno je kada pukne pa ima baš pukotinu, onda i na neko gibanje na koje inače ne bi pukao, tu gde je varen pukne...
Cene po elementu koje sam ja čuo, u boljim servisima su 150e
Kakva sam raspad branike ja nekad davno krpio, sve to moze super da se uradi....
Pocepane po pola metra....
Pocepane po pola metra....
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.