Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Re: Dobro veče

Post od H4wkeye »

Slazem se, i rekoh mu. Ali njemu kaze ok 1.6, meni je to premalo za auto od 1650 kila.
BigMazzy
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2019, 10:10

Post od BigMazzy »

Najslabija verzija motora što ide u njega.
Mares
Reactions:
Pridružio se: 13 Avg 2012, 19:44

Post od Mares »

Treba da krenem za Bugarsku poslom, vidim da su guzve na prelazu Gradina (izlaz iz Srbije), ima li neka alternativa a da ne skrecem mnogo sa autoputa? Idem za Plovdiv.
dzonic87
Reactions:
Pridružio se: 05 Okt 2016, 18:53
Garaža: Hyundai Tucson 2.0crdi (2016, 4wd)

Post od dzonic87 »

Pa jedino na Negotin ili Zaječar... Ali onda putuješ magistralom i kroz Bugarsku do Sofije.

Ili Surdulica -> Vlasinsko jezero -> Strezimirovci. ali to je već ako si mazohista mada možeš uživati u prirodi, ako ne želiš da čekaš na Gradini
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Post od OMP »

H4wkeye napisao: 03 Avg 2022, 01:01 Slazem se, i rekoh mu. Ali njemu kaze ok 1.6, meni je to premalo za auto od 1650 kila.
meni je u c4 vrsio posao, nije bio nesto ali korektno se vozio na otvorenom putu, za po gradu svaki zavrsava posao ali c4 je auto sa 1300kg, dosta laksi.
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Za grad i moze nekako, ali van grada, druga prica vec. Sto se tice C5. Za C4 je to ok motor rekao bih. I ja kad sam gledao C4 sam gledao taj 1.6
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
motorista
Reactions:
Pridružio se: 09 Avg 2020, 18:11

Post od motorista »

Geza napisao: 03 Avg 2022, 11:04
Au. Kad pomisliš da Brazil više ne može da iznenadi...
H4wkeye napisao: 02 Avg 2022, 17:42 Drugar jedan gleda ovaj C5. Sta mislite? Ja ne znam kakvi su im ovi automatski 1.6 motori.

http://www.polovniautomobili.com/auto-o ... c5-sa-amss
Mene više brine da ovih bezbroj tragova malih i ne tako malih čukanja možda krije neku veću havariju. Rođaka je tako kupila Lagunu, tragovi gradske vožnje, pa se ispostavilo da je imala dva veća sudara, da je vraćena minimalno 250.000, i da je bila taksi.
Korisnikov avatar
Momčilo
Reactions:
Pridružio se: 21 Mar 2020, 22:44

Post od Momčilo »

dzonic87 napisao: 03 Avg 2022, 08:34 Pa jedino na Negotin ili Zaječar... Ali onda putuješ magistralom i kroz Bugarsku do Sofije.

Ili Surdulica -> Vlasinsko jezero -> Strezimirovci. ali to je već ako si mazohista Slika mada možeš uživati u prirodi, ako ne želiš da čekaš na Gradini
Na Negotin mi nema puno smisla (jedino uz Dunav, ali ne znam da li su otvorili isključenje sa auto-puta na Požarevac, a i ima nekih radova tu usput pa je usporen saobraćaj), a ako odlučiš na Zaječar, tu je put baš dobar i lep za vožnju.
Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:
Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V

Post od Gazu »

Meni je ovi za Brazil jako lepo za gledanje,🤣 to su na snimcima sve ljudi koji su oružjem pretili žrtvama. (Mislim konkretno na ovo na tim snimcima sad.) Problem jesu sve moguće zloupotrebe i loše procene, ali ako država nije u stanju da pruži sigurnost građanima, onda to ljudi moraju sami.

Ono je strahota koliko te stvari kod njih deluju uobičajeno - samo kad vidimo toliki broj snimaka gde ljudi odmah od starta već prve sekunde reaguju. Koliko se mi sigurnije osećamo ovde nego taj narod tamo. Tako da tamo lopovi moraju da znaju da rizikuju mnogo kad idu u pljačku. Ne pita setaj da li otima nešto do čega je neko s mukom došao, ili je krade nešto što je nekome vredno iz sentimentaknih razloga. Prema tome...😎
Poslednja izmena od Gazu u 03 Avg 2022, 12:11, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

motorista napisao: Au. Kad pomisliš da Brazil više ne može da iznenadi...
Mislim da bi, kod nas, dostavljači završili kao kolateralna šteta :D

TapaT

Korisnikov avatar
Dare4x4
Reactions:
Pridružio se: 22 Avg 2014, 17:00

Post od Dare4x4 »

H4wkeye napisao: 02 Avg 2022, 17:42 Drugar jedan gleda ovaj C5. Sta mislite? Ja ne znam kakvi su im ovi automatski 1.6 motori.

http://www.polovniautomobili.com/auto-o ... c5-sa-amss

Sent from my SM-G780F using Tapatalk
Meni ovaj auto izgleda došta loše. Sedišta sažvakana prilično, zadnje desno stop svetlo na gepeku i na karoseriji se uopšte ne uklapaju linijama, a i gepek je nekako zinuo. Moguće da je udaran na tom mestu
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Fakt deluje kao primerak koji ne bih ni otišao da gledam. Kad vidim ovako ceo auto mastan da se ne vidi koliko je sjeban enterijer, a eksterijer takođe nikakav, čemu dalja zainteresovanost? Verovatno je taj 1.6 HDi jedino dobro u njemu, ako i tu nema iznenađenja.
BigMazzy
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2019, 10:10

Post od BigMazzy »

pedja napisao:
motorista napisao: Au. Kad pomisliš da Brazil više ne može da iznenadi...
Mislim da bi, kod nas, dostavljači završili kao kolateralna šteta :D

TapaT
U toku jednog dana bi nestao i Glovo i wolt ;)
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Dobro sad to da je u brazilu to dozvoljeno je izmisljena prica kao i ono u rusiji da je zenama dozvoljeno da ubiju silovatelja al zanimljiv klip svakako.
Odgovori