Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Kornjaca Rade
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet

Re: Dobro veče

Post od Kornjaca Rade »

Kod mene to nije pomoglo. A i ostali forumi rade kod mene, samo ovaj ne.
Ralee
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2015, 22:09

Post od Ralee »

Probaj rucno da se ulogujes, kada ti ponudi da se ulogujes na svoj nalog - yes log me in ili no, treba ici na no, posle toga treba da se otvori prozor gde ukucas svoj nick i pass. Meni je tako proradilo.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
Kornjaca Rade
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet

Post od Kornjaca Rade »

Da, proradilo tako. Hvala :)
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:
Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V

Post od Gazu »

Komentari da je lik konjina. ✔
Komentari "meni kad bi ovo uradio..." ✔
😆

Moja (odnedavno) bivša sama od sebe ove stvari naučila čim su njena kola bila u pitanju (onaj golf). Odmah je naučila i da me kritikuje kad se žustrije prestrojavam u gužvi, a nije joj to nikad smetalo u mojoj astri.🤣 Kad je njeno, čuva samo tako.😆
Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:

Post od Gazu »

Ralee napisao:Probaj rucno da se ulogujes, kada ti ponudi da se ulogujes na svoj nalog - yes log me in ili no, treba ici na no, posle toga treba da se otvori prozor gde ukucas svoj nick i pass. Meni je tako proradilo.

Sent from my iPhone using Tapatalk
To, tako je sad proradio i kod mene, hvala!

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Post od OMP »

Geza napisao: 04 Avg 2022, 21:50
videh vise ovakvih klipova zadnjih dana ali cinjenica je da zene imaju neki problem sa zatvaranjem vrata, moraju da lupe ali ne kontam uopste sto
avanturista1
Reactions:
Pridružio se: 08 Nov 2020, 19:11

Post od avanturista1 »

Zato što većina nema osećaja koliko treba da zalupe, što se vidi i po tome kako voze, osećaj za odstojanje itd. Posebno kad otvaraju vrata, uopšte nemaju osećaj da treba lagano da ih otvore nego ih gurnu punom snagom do kraja. Zato i imam na suvozačkim vratima golimu oštećenja a na vozačkim maltene ništa. Tj. imam i na vozačkim, ali to je ostavila bivša vlasnica auta.
Korisnikov avatar
meidling
Reactions:
Pridružio se: 02 Feb 2017, 19:16
Garaža: Volvo XC90 II D4

Post od meidling »

@ljuba
Najbolje da uradiš test na antitela?U AT se placa.Mislim da sam prosle godine platio 25 €

Kia Sportage 3 Österreich Edition 1.7 crdi

Volvo XC90 II D4
Korisnikov avatar
ljuba
Reactions:
Pridružio se: 19 Sep 2013, 19:52
Garaža: X-trail

Post od ljuba »

Ma evo sve mi je gore i gore a stalno se testiram negativno. Vec mi je dosadilo da busim nos. Verovatno cu tokom vikenda da svratim da se zvanicno istestiram, osim ako mi se naglo ne poboljsa stanje... Hvala u svakom slucaju....
Korisnikov avatar
motorista
Reactions:
Pridružio se: 09 Avg 2020, 18:11

Post od motorista »

Ne mora da znači kako je korona. Ja bio sav iscrpljen nekoliko dana popodne, mislio umor, odjednom krenu temperatura, test negativan... i, eto, mator dobih boginje.
avanturista1 napisao: 05 Avg 2022, 13:08 Posebno kad otvaraju vrata, uopšte nemaju osećaj da treba lagano da ih otvore nego ih gurnu punom snagom do kraja. Zato i imam na suvozačkim vratima golimu oštećenja a na vozačkim maltene ništa. Tj. imam i na vozačkim, ali to je ostavila bivša vlasnica auta.
E, to. Zalupljivanje mi ne smeta, 99,9%* da autu neće ama baš ništa da se desi. Uostalom, daleko nekvalitetnija vozila su nekada morala da se baš zalupe ako se hoće da se vrata zatvore, pa im nije falilo ništa.

Ali nepažljivo otvaranje dok su blizu stubići, žardinjere, drugi auti... to me nervira.

* Taj 0,1%, komšinica je tako zalupila vrata na "Renou 8" da se staklo poluotvorenog prozora prosulo unutra.
Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:

Post od Gazu »

S tim da ovo na snimku prozor nema taj gornji metalni okvir, to bi uz jači udarac verovatno moglo da pukne.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Gazu napisao: 04 Avg 2022, 23:28 Komentari da je lik konjina. ✔
Komentari "meni kad bi ovo uradio..." ✔
😆

Moja (odnedavno) bivša sama od sebe ove stvari naučila čim su njena kola bila u pitanju (onaj golf). Odmah je naučila i da me kritikuje kad se žustrije prestrojavam u gužvi, a nije joj to nikad smetalo u mojoj astri.🤣 Kad je njeno, čuva samo tako.😆
Kod mene bivsa kolegenica, kad god udje u auto da idemo negde, sta je ovo gle koliko pomereno sediste, pa onda drnda dugmice da ubode gde se pomera napred nazad a visoka 165cm, ko da 2 metra ima. :kezo: Pa vrucina joj, ja reko daj klimu da pustim, kaze nemoj. Ja spustim njen prozor ona drekne sta si spustio ce da mi pokvaris kosu. I tako vozim i cutim. :kezo: Doduse vratima ne lupa.
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

nemirna je pored vozača, kako ne kapiraš...
Boringly average, but also perfect for school run mums
Odgovori