Jesi li zadovoljan muzejom?

Jeste li bili ispred onog objekta kod parkinga (jednog od dva veća) gde su na kapiju stavili papir "This is not a museum!"

Superb III napisao: 24 Jul 2022, 09:43 Ja sam vam jos pre dosta stranice napisao da svako ko razmislja da ide prema Dojran da se kod Skopje iskluci prema Stip-Strumica-Dojran. Sada su i tamo pustili putarine al je put bolji i jeftiniji nego prema Evzoni/Bogorodica. Usput pazite ima previse radara po autoputevima/gradovima. Obicno cekaju posle tuneli ali nije pravilo, ima ih svuda. Plus 10km/h necete biti zaustavljeni ali plus20 sigurno cete biti. Zato postujte propisi i srecan put na one koje odu kroz MK.
p.s. Pre 2-3 nedelje sam od Dorjan prema Skopje prosao kroz 4-5 radarske kontrole.
Nisam išao nikad tuda, samo bih pitao gde si se isključio za Štip, Kumanovo ili Miladinovci?trojanac napisao: 11 Avg 2022, 06:09 Juče sam stigao u Nei Pori, a odlučih da idem ovim pravcem jer je bolji put. Svakako sam planirao na Dojran, što zbog prelaza, što zbog pauze. I ne znam kako i zašto sam mislio da je tuda neki novi autoput. Jeste ali samo jedan kratak deo. Ostalo je lokalni put, doduše u dobrom stanju, ali sa ograničenjima 40/60, tek ponegde malo više. Jedva se dovukoh do Strumice pa posle do Dojrana nešto bolji, širi put i iako ima krivina, lepše se vozi.
Nazad ćemo na A1 da probamo te skakaonice.![]()