Salu na stranu, da li neko ima predstavu gde mogu da kupim malu klasicnu lopatu, ista je kao klasicna samo umanjena. One na rasklapanje i plasticne me ne interesuju
sent from my brain using the force..
Idi u bilo koju gvožđaru i kupi najobičniju metalnu lopatu sa drvenom drškom. Skrati dršku na pola (ili koliko ti već odgovara da možeš da je ubaciš u auto) i eto najboljeg rešenja. One male lopatice/ašovčići nisu nizašta, otpadaju leđa od njih, a ni ove velike plastične za sneg nisu ništa bolje. Kada se negde ukopaš možeš samo da plačeš sa takvom lopatom, dok ona metalna ("zidarska", regularna) čisti i tamo gde je dobro ugaženo ili zaleđeno. Sa takvom nema brige, iskopaćeš se sam bilo gde da bude nekog problema...nuk napisao:Dobro, shvatili smo
Salu na stranu, da li neko ima predstavu gde mogu da kupim malu klasicnu lopatu, ista je kao klasicna samo umanjena. One na rasklapanje i plasticne me ne interesuju
sent from my brain using the force..
Hvala tebra, ali kao sto sam i ocekivao, posle besomucnog paljenja i gasenja, malopre, se u garazi obrisala greska, posto sam bio ubedjen da je neki akutni problem...McGruja napisao:@Bax
Imam onaj bluetooth elm, sa njim mozemo da iscitamo i obrisemo greske, mada primenom italijanskog tjuninga, trebalo bi da sam sredi problem
TT Post