Mobile uploads
Re: Mobile uploads
Imam drugara koji restaurira bube od onih iz 50ih do ovih novijih kao na slikama, meni taj auto nikad nie privlacio paznju, relativno se lako restauriraju jer ima mnogo delova za njih po svetu sto novih sto polovnih, pristupacne su za rad jer se dobar deo karoserije i sasije rastavlja, nisu skupe, mogu da izgledaju lepo ali za voznju su mi totalno nezanimljive, ako bih i pozeleo da imam takav auto to bi morala da bude neka verzija sa porše delovima tipa motor, trap i sl. ima bas dobrih mada kod nas nisu zastupljene dok ovih obicnih ima puno pa se i najvise srecu na skupovima.
Danas sam video prelep mini iz 70ih, oker boje, KV tablice bas top stanje, to bih recimo rado posedovao
Danas sam video prelep mini iz 70ih, oker boje, KV tablice bas top stanje, to bih recimo rado posedovao
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Meni je i fiat 127 pik mesju tim oldtajmerima. Imao ga je drugar kad je polozio, autic je bio top.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ma meni je mnogo tajmera u glavi sto bih voleo da imam, uglavnom italijani ali medju njima i minishandu90 napisao: 13 Avg 2022, 21:06 Meni je i fiat 127 pik mesju tim oldtajmerima. Imao ga je drugar kad je polozio, autic je bio top.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Novih 20 dinara. Još mi trebaju Vajfert, Tesla i Andrić.Geza napisao: 23 Okt 2021, 14:36Još jedan.Geza napisao: 19 Apr 2021, 19:32 Dobio sam pre neki dan kusur u prodavnici, srećom sam danas pogledao kakav je novac u pitanju. Mogao je da ode opet daleko.
https://sr.ucoin.net/coin/serbia-20-din ... ?tid=14999
![]()
![]()

- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Skuplja se kolekcija. 
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk

- Uninuni
- Pridružio se: 21 Jan 2013, 19:30
- Garaža: Fiat Bravo 1.9 2007, Mazda Cx 5 2,2 2017
Svakodnevnica prethodnih 13 dana 
Blizu Neos Marmarasa ... Vila Karavitsi

Sent from my SM-A307FN using Tapatalk

Blizu Neos Marmarasa ... Vila Karavitsi

Sent from my SM-A307FN using Tapatalk
Lepa boja.