Amss kaže duplo duže na Batrovcima, naše kamere kažu da je pretrpano i jedno i drugo... Gledao sam kamere prošle nedelje, nije nijednom radnim danom bilo ovako. Za sad sat i po, sad smo na 10m od srpskih kućica.
Par kamiona sa Ferarijima, Poršeima, Lambordžinijima, sve Swiss table. Moguće da tako prebacuju kola za vozikanje po Grčkoj, a oni avionom?
Mozda se nesto promenilo u medjuvremenu, ali te davne 2012 ili 13, udes je bio u Beogradu. Dobio sam bio poziv od smederevskog suda da se izjasnim o krivici. Ako se dobro secam, mogao si i pisano da se izjasnis, u svakom slucaju, ja sam dao izjavu sudiji u Smederevu, pa je ona to prosledila dalje na nadlezni u Beogradu, nisu me zvali vise, samo mi je stiglo rrsenje da uplatim troskove sudjenja i neku malu kaznu.
Bez povređenih novčana kazna i eventualno bodovi, sa povređenima prvo se dobija poziv od javnog tužioca gde se uglavnom ide na medijaciju i ako se dogovorite, novčana kazna i nema krivične prijave.
U svakom slučaju, sledeća registracija je skuplja zbog malusa.
Svakako mislim da advokat ne treba za ovaj slučaj.
Kad stigne poziv proveriš da li možeš da ideš na sporazum u policiji. Ako ne, ideš na sud, sve priznaš, kažeš da je prvi put i zamoliš za minimalnu kaznu.
Kad smo već kod kazni, šta mogu da očekujem pošto je prilikom zapisnika navedeno da će protiv mene biti podneta prekršajna prijava (nisam video po kom članu/stavu) - odmah po kretanju sa raskrsnice sam čuknuo auto koji je stao prilikom skretanja brzinom ne većom od 5 km/h, nema povređenih, 0.00 na alkotestu, šteta na oba vozila po zapisniku ispod 40k...
grujicd napisao:Amss kaže duplo duže na Batrovcima, naše kamere kažu da je pretrpano i jedno i drugo... Gledao sam kamere prošle nedelje, nije nijednom radnim danom bilo ovako. Za sad sat i po, sad smo na 10m od srpskih kućica.
Par kamiona sa Ferarijima, Poršeima, Lambordžinijima, sve Swiss table. Moguće da tako prebacuju kola za vozikanje po Grčkoj, a oni avionom?
Kad su takve guzve na tom pravcu uvek, ko je u mogucnosti, na Backu Palanku, nikad nikoga i u spicu sezone
Martin Mystere napisao: 15 Avg 2022, 16:46
Kad smo već kod kazni, šta mogu da očekujem pošto je prilikom zapisnika navedeno da će protiv mene biti podneta prekršajna prijava (nisam video po kom članu/stavu) - odmah po kretanju sa raskrsnice sam čuknuo auto koji je stao prilikom skretanja brzinom ne većom od 5 km/h, nema povređenih, 0.00 na alkotestu, šteta na oba vozila po zapisniku ispod 40k...
Zavisi od člana, al za te stvari sam uglavnom čuo novčana + neki bod.
E sad, čudi me što niste išli na zapisnik plus službena beleška?
grujicd napisao: 15 Avg 2022, 12:56
Amss kaže duplo duže na Batrovcima, naše kamere kažu da je pretrpano i jedno i drugo... Gledao sam kamere prošle nedelje, nije nijednom radnim danom bilo ovako. Za sad sat i po, sad smo na 10m od srpskih kućica.
I koliko si čekao na Šidu?
Boringly average, but also perfect for school run mums
Vozio čovek službeni auto (krenuo sa njim kući posle posla) i kaže ne može na evropski zapisnik nego mora da zove policiju da ga ne bi u firmi zezali...