Око Власинског језера јуче око 6 поподне пријатних 16°

Al ako je džaba, onda ili negde treba komarnik da se popravi, ili treba ljudi da budu pažljiviji kad otvaraju i zatvaraju vrata. Ja pored Dunava živim, al na ovaj način mi se nađe maksimum par komaraca u sobi koje postepeno uveče potamanim kako se koji pojavi. Ne smem ga ignorisati kad ga vidim, onda on negde ode, a kad ugasim svetlo da spavam, eto njega da zajebava.
Ja se juče vratio iz Grčke, na Promahonasu (oko 13h) je bilo dosta auta, ali ide brzo, samo cepaju, dok je na Gradini bio kolaps, kolona jedinstvena, čim pređeš bugarsku stranu, odmah si u koloni za našu.zeljkokg76 napisao:Ја стигао синоћ из Грчке, никада брже границе прошао и у одласку и у повратку. Промахонас било једно возило испред, чекао на чекирање пасоша 3-4 минута. Стрезимировци никога на граници, буквално обе прошао за 5 минута.
Око Власинског језера јуче око 6 поподне пријатних 16°
Ја сам намерно ове године избегао Градину јер је сваки дан била лудница, још сам у одласку ишао за викенд. Што се Промахонаса тиче исто у одласку сам испред себе имао десетак дванаест аутомобила и прошао за петнаестак минута, али што кажеш иде брзо. Буквално Грцима, Бугарима и Румунима само погледају пасоше и зато брзо пролазе, а нас задржавају ради скенирања и ударања печата, чак први пут да ме нису одвојили са стране да чекам пасош, већ је све одрадио за 2-3 минута.carov2 napisao:Ja se juče vratio iz Grčke, na Promahonasu (oko 13h) je bilo dosta auta, ali ide brzo, samo cepaju, dok je na Gradini bio kolaps, kolona jedinstvena, čim pređeš bugarsku stranu, odmah si u koloni za našu.
Pet redova bez kraja.
Može biti, al meni deluje da su naše tablice, mada ko zna.Saša napisao:Čitam po nekim grupama da taj auto stoji dugo na tom mestu. A sudeći po fotki rekao bih da verovatno nema ni BG table. Čisti clikbait.
Sent from my iPhone using Tapatalk