Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Supruga ima Poco X3 ali ja nisam nešto oduševljen sa tih 120 hz ili to kod njih loše radi. Svakako njoj to nije bitno pa sam joj isključio da joj duže traje baterija.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
S' razlogom, jedna od stvari koju i laik vidi i koja pravi drastičnu razliku u "osećaju brzine".
Uzmeš iPhone 11 pro recimo i samo mu staviš 120Hz ekran i to je drugi telefon.
Sent from my LE2120 using Tapatalk
Taj model generalno bas ima problem sa tim osveženjem. Pokušali su, svojstveno za šaomi, da ubace sve što se može za što manje novca , rezultata se vidi.Skipper napisao:Supruga ima Poco X3 ali ja nisam nešto oduševljen sa tih 120 hz ili to kod njih loše radi. Svakako njoj to nije bitno pa sam joj isključio da joj duže traje baterija.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
I tako neko tresne opasnu lovu za telefon, koji ne sljaka kako treba.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovaj poco bar nije bio skup.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
https://www.notebookcheck.net/OnePlus-1 ... 021.0.html
Evo kako ću da rešim punjač.
A taman sam mislio da sam kupio Saab.
Evo kako ću da rešim punjač.

A taman sam mislio da sam kupio Saab.
Tresno se ja tako za Xiaomi Mi 11 Ultra, xiaomi vise ne bih ni za dzaba uzeoshandu90 napisao:I tako neko tresne opasnu lovu za telefon, koji ne sljaka kako treba.

Ford S-Max 2,5t
Najbolji odnos uloženo izgubljeno 
Sent from my SM-G770F using Tapatalk

Sent from my SM-G770F using Tapatalk
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Dobro je da smo na automobilskom forumu, za takvu "jeres" bi vas na nekom forumu za mobilne rasčerečili.
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

@Heinz

Što se tiče OnePlus, izbacili su opasne modele telefona, al ono za šta sad ćute ko zaliveni je nadogradnja i zakrpe za android 12.
Za indijsko tržište su pustili A12 i bagova na tone. Zato Evropa još nije dobila ažuriranje. Ne mogu još uvek da ispeglaju propuste na A12 , a kako su krenuli izaći će zajedno sa A13.
Dakle debelo kasne i to im je ogroman minus, a najjače je što i bezbednosne zakrpe kasne.
Ljudi se žale a specijalci iz OP ćute.

Što se tiče OnePlus, izbacili su opasne modele telefona, al ono za šta sad ćute ko zaliveni je nadogradnja i zakrpe za android 12.
Za indijsko tržište su pustili A12 i bagova na tone. Zato Evropa još nije dobila ažuriranje. Ne mogu još uvek da ispeglaju propuste na A12 , a kako su krenuli izaći će zajedno sa A13.
Dakle debelo kasne i to im je ogroman minus, a najjače je što i bezbednosne zakrpe kasne.
Ljudi se žale a specijalci iz OP ćute.
To su ti pristrasni, sto brane svoju kupovinu. U suštini, danas ce svaki telefon da odradi svoje, minimale razlike, a velike razlike u ceni. Sve to zavisi od nas korisnika, sta trazimo od tog parceta tehnologije itd itd...Gazu napisao:Dobro je da smo na automobilskom forumu, za takvu "jeres" bi vas na nekom forumu za mobilne rasčerečili.
Ukusi su razliciti, i tako treba i da bude. Bitno je da je svako od nas zadovoljan sa svojim telefonom i tu nema dalje.
Ford S-Max 2,5t
60Hz je svaki IP sem 13 pro i ultra. Tač je 120Hz. Klot 13 i mini imaju 60Hz.carov2 napisao: 23 Avg 2022, 09:06 S' razlogom, jedna od stvari koju i laik vidi i koja pravi drastičnu razliku u "osećaju brzine".
Standard flagšip telefona na svim platformama je sad 120Hz ekran i 360+Hz tač (mere i do 480 na testovima), a to se vrlo veoma oseti kad jednom imaš, pa onda nemaš. Svakako nije razlog za ne kupiti ili kupiti, ali ako se već istrese 100k dingera za Apple IP 13 osnovnu verziju, a još više za neke sa puno memorije, onda je stvarno bezveze da nema i da stavljaju ekran od 10€.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Meni to u praksi ništa ne znači. Ovo je toliko brz telefon sa fluidnim softverom da mi apsolutno se smeta tih 60Hz ili koliko već ima. Više mi smeta to što nemam tele kamericu (kao što sam već pisao) i što me drka svakih 10 minuta da kupim dodatni prostor na iCloudu (dobro, ok, o.k, kupiću, terajte se…)… 

- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Baš tako, a psihologija je čudo.Bogdan napisao: 23 Avg 2022, 11:53 To su ti pristrasni, sto brane svoju kupovinu. U suštini, danas ce svaki telefon da odradi svoje, minimale razlike, a velike razlike u ceni. Sve to zavisi od nas korisnika, sta trazimo od tog parceta tehnologije itd itd...
Ukusi su razliciti, i tako treba i da bude. Bitno je da je svako od nas zadovoljan sa svojim telefonom i tu nema dalje.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Mobilne telekomunikacije
Ja ne branim ništa, ako je dobar i radi posao - dobar je, nema tu puno filozofiranja. Sad je iPhone 13 sranje jer nema ekran od 120 Hz? I stavili na njega ekran od 10€? Jeste, kako da ne.