Novi Sad-Dojran-Vurvuru PAZI SAD 5,9L uz prosečnu 75km/h.
Ceo put klima, 2h rada u mestu na granicama, vožnja po ograničenjima, pun kao šibica. Jedino od uključenja na Egnatia do isključenja za N.Mudanju sam ga voštio. Ako ima radara najeb u najavi.
Povratak 6,1L uz prosečnu 72km/h. Klima svo vreme, granica sat, kreni stani radovi, natovaren do panja. Prijatno prijatno iznenađen uz moju vožnju.
carov2 napisao: 22 Avg 2022, 17:16
Odlična potrošnja...bord ne laže?
Ovo sa klimom mi uvek bode oči, valjda logično majku mu, (na auto-forumu) na +40c da je klima upaljena.
Sent from my LE2120 using Tapatalk
Za divno čudo ne laže u odnosu na 147 JTD koju sam imao. Merio i odlazak i povratak od čepa do čepa i poklapa se. Doduše vozio uglavnom po ograničenjima i aput 110-130 SMK i 120-150 SRB.
Nisam imao klimu na corsi B pa ovako kad kažem sa klimom nekako se hvalim
Da nije čipovana verujem da bi trošila sigurno pola litra manje na otvorenom dok u gradu nečipovana troši litar manje( testiraou odnosu na druge dve 159 JTDm)
carov2 napisao: 22 Avg 2022, 17:16
Odlična potrošnja...bord ne laže?
Ovo sa klimom mi uvek bode oči, valjda logično majku mu, (na auto-forumu) na +40c da je klima upaljena.
Sent from my LE2120 using Tapatalk
Za divno čudo ne laže u odnosu na 147 JTD koju sam imao. Merio i odlazak i povratak od čepa do čepa i poklapa se. Doduše vozio uglavnom po ograničenjima i aput 110-130 SMK i 120-150 SRB.
Nisam imao klimu na corsi B pa ovako kad kažem sa klimom nekako se hvalim
Da nije čipovana verujem da bi trošila sigurno pola litra manje na otvorenom dok u gradu nečipovana troši litar manje( testiraou odnosu na druge dve 159 JTDm)
Ja kako sam svog cipovo u gradu litar manje na otvorenom 0.5.
Normalne voznje.
Evo jedna od kada sam opet krenuo na posao... Idealna temperatura napolje od 21-22C već danima... Auto put 85% i 15% kroz grad sa 4-5 semafora... Ogranicenje na autoputu 100km/h, ja ga drzim ka tempomatu 107km/h sve vreme ....