Ekvivalent na ovom forumu bi bilo "naravno da ne vidiš razliku između ovog i onog auta kad voziš ko baba".

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
To je glavna prednost IOS-a. Ovaj poslednji 15.6.1 obuhvata cak i 6s koji je izasao pre hrista. XS je dobar, bice jos dugo na visini zadatka.Saša napisao:Inače pre par dana sam kupio još jedan iPhone, ovog puta polovan/stariji XS Max ali u baš perfektnom stanju. Baterija mu je na 88% ali i takva ćerki izdrži ceo dan, ona oduševljena, nijedan telefon joj do sada nije tolko izdržavao. Mator ali radi kao zmaj, odrađen update na poslednji iOS. Vrlo zahvalne sprave za ljude koji ne menjaju svako malo telefone.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam presao sa telefona koji je imao 120hz. Mislio sam da ce mi to najvise upadati u oci, medjutim i ne primecujem. iOS je toliko fluidan i ima odlicne animacije. Uopste mi ne fali 120hz. Vise bih voleo da ima telefoto kameru umesto digitalnog zuma ali i to je ok, nije da sam nesto previse koristio telefoto na S20FE. A nisam hteo da placam jos 300-400 evra preko za 13 Pro samo zbog telefoto, 120hz i nesto bolje baterije.Saša napisao: 23 Avg 2022, 12:15 Meni to u praksi ništa ne znači. Ovo je toliko brz telefon sa fluidnim softverom da mi apsolutno se smeta tih 60Hz ili koliko već ima. Više mi smeta to što nemam tele kamericu (kao što sam već pisao) i što me drka svakih 10 minuta da kupim dodatni prostor na iCloudu (dobro, ok, o.k, kupiću, terajte se…)…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zapravo na samsungu može (a možda može i na drugim brendovima).Vladapetr napisao: Problem je što ne možeš da se javiš, jer ekran ne radi![]()