Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Martin Mystere
Reactions:
Pridružio se: 18 Dec 2020, 21:09
Garaža: Ford Mondeo Mk5 2.0 TDCI Powershift

Re: Sport

Post od Martin Mystere »

I dalje se ne sećam da sam bilo gde rekao da su nas pokrale ali ako si ti tako protumačio to što sam rekao da su napravili dosta grešaka na našu štetu, kao i da je dotični zaštićen u odnosu na druge igrale to već nije moj problem.

Takođe, ako ne vidiš razliku između igrača koji poput Jokića igra na vic i pamet i igrača koji poput Janisa igra na snagu, iako su obojica dvostruki MVP, onda stvarno i nema svrhe da diskutujemo o košarci, tako da se ja ovde zaustavljam.
BigMazzy
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2019, 10:10

Post od BigMazzy »

Možda se samo meni čini, al fali nam više agresivnosti i energije, plus nemamo čoveka u timu koji će da diže atmosferu.
Možda sam ja navikao na one stare postave reprezentacije gde se bukvalno ginulo za loptu, u odbrani pogotovo.
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Vladapetr napisao: 25 Avg 2022, 22:38 Bio dobar basket večeras. Kapa dole za Pešića, za kratko vreme je opasno utegao sve linije tima. Pogotovo je odbrana bila dobra, odavno nisam gledao našu reprezentaciju da igra ovako stabilno. Nadam se da će ovako i nastaviti.

Bio sam sinoć i nisam baš zadovoljan sa nama. Meni deluje da nemamo neku igru, već se sve svodi na individualizam. Sudije su bile ok, a grešile su na obe strane podjednako, rekao bih. Nikako ne mogu da skapiram razlog zbog čega nije pravljen faul na tri razlike na samom kraju regularnog dela???

Je l' se zna nešto za Micića?
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Za tečnu igru u napadu je još uvek rano. Ozbiljan rad, a bogami i vreme, su potrebni da se to uvežba tako da ekipa melje na isti način celu utakmicu. Za sad su to samo 2-3 minutne partije, čim protivnik nešto promeni mašina počne da zamuckuje.
Odbrana je dobra. I tu ima mnogo prostora za popravku ali se igra jako, sa puno pomaganja i kretnji. Teško da bi Teodosić u takvom sistemu bio od ikakve koristi.
Mislim da kraju nisu pravili faul jer bi onda ušli u penal završnicu, a slobodna bacanja smo na samom kraju baš loše izvodili.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
DukeNS
Reactions:

Post od DukeNS »

Izostavljanje Teodosića će se izgleda ispostaviti kao vrlo dobar potez...
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Na dobrom smo putu. Imamo fizionomiju igre, treba još brušenja koje će doći, ali sa svakom utakmicom sve to izgleda sve bolje. Igramo ozbiljnu košarku. Pešić je, pametno, krenuo sa prostom košarkom, bez rizika i komplikovanja i bez mnogo varijacija, forsira igru koja se bazira na par prostih šema (za početak). Svako ima svoju ulogu i te uloge se igraju sve bolje. Borbenost i timski duh su na nivou...tu mi je "lakmus papir" Milutinov koga vidim motivisanog i ne smeta mu da bude drugi centar, a on ume da bude mušičav i mrzovoljan ako nema minutažu. Fali nam koncentracije i strpljivost da ne završavamo ponekad prebrzo i ishitreno i treba da poboljšamo slobodna bacanja, a to bi moralo s vremenom da bude bolje. Još treba da se nađe najbolja "dvojka"...imamo ih nekoliko, svi su dobri igrači, ali svako od njih ume da podbaci sa koncentracijom i šuterski. Moraće Pešić na svakoj utakmici da traži ko je najbolji to veče od bekova šutera. Juče smo slabije branili brze koševe iz tranzicije, ali opet igrali smo sa ekipom koja to radi na nivou najboljih američkih selekcija, pa to nije pravo merilo...a i to smo uspeli delimično da umirimo u nekim fazama utakmice.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

DukeNS napisao: 26 Avg 2022, 09:39
Vladapetr napisao: 25 Avg 2022, 22:38 Bio dobar basket večeras. Kapa dole za Pešića, za kratko vreme je opasno utegao sve linije tima. Pogotovo je odbrana bila dobra, odavno nisam gledao našu reprezentaciju da igra ovako stabilno. Nadam se da će ovako i nastaviti.

Bio sam sinoć i nisam baš zadovoljan sa nama. Meni deluje da nemamo neku igru, već se sve svodi na individualizam. Sudije su bile ok, a grešile su na obe strane podjednako, rekao bih. Nikako ne mogu da skapiram razlog zbog čega nije pravljen faul na tri razlike na samom kraju regularnog dela???

Je l' se zna nešto za Micića?
Ako si bio - onda si video ceo teren.
I da smo hteli da pravimo faul - nismo bili u mogucnosti iliti nismo ih stigli uopste :)

Igrali smo dosta na misice i na buku. Kalina i Luca su igrali po 40 minuta. Bez njih - odvalili bi nas.

Sudjenje nije bilo ni blizu "domacinsko". Mogu da mislim na sta ce da lici kad budemo igrali u gostima.

Organizacija u Areni - NULA :-|
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

I dalje mi nije jasno da u ekipi ima mesta za Kuridzu, a nema za Luku Mitrovica. Jeste mozda blago jaci u odbrani, ali je u napadu rupetina.

Ili je to cisto tradicije radi, da imamo jednu Birca kladu u ekipi... :)
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:12

Post od Woodoo »

DukeNS napisao: 26 Avg 2022, 09:39Je l' se zna nešto za Micića?
Micić sinoć posle utakmice.
Korisnikov avatar
DukeNS
Reactions:

Post od DukeNS »

Delija napisao: 26 Avg 2022, 12:04
Ako si bio - onda si video ceo teren.
I da smo hteli da pravimo faul - nismo bili u mogucnosti iliti nismo ih stigli uopste :)

Video sam, ali to ne umanjuje činjenicu da smo morali biti bolje postavljeni i praviti faul na vreme.

Delija napisao: 26 Avg 2022, 12:04 Sudjenje nije bilo ni blizu "domacinsko". Mogu da mislim na sta ce da lici kad budemo igrali u gostima.
Od suđenja ne očekujem ništa sem ujednačenog kriterijuma, a on je takav i bio. Bar po meni. Bilo je grešaka, ali na obe strane podjednako, kao što rekoh. Sve što su na ekranu puštali reprizno se pokazivalo kao ispravno. Sem kada su pred kraj svirali kao faul ono izbijanje lopte pod našim košem kada je Jokić bio udvojen.

Delija napisao: 26 Avg 2022, 12:04
Organizacija u Areni - NULA :-|

Šta zameraš? Ja sam ulazio na JUG. Nije bilo preterane gužve, lepo nas uputili u naš sektor...
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Na severu se cekalo mnogo duze i propustili smo pocetak tekme zbog nesposobnosti organizatora.

Vrlo zajebano je pokriti ceo teren u polu-kontri kad treba da juris 3 igraca na poziciji crnca, a da ne napravis nesportski faul - tj. da ti ga ne sude. Video si kako su lagano Kuridzi svirali nesportsku, za nesto sto se ni u gostima u 99% slucajeva ne svira.

BTW, grcki belci su juce dali cirka 20% poena :kuku:
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

I na kraju apostrofiraju kako je samo Janis šutirao bacanja za Grčku i da to nije normalno. Zvuči čudno, ali dajte loptu još nekome, pa bi možda i dobili bacanje.

Nekako nam nedostaju Miloje ili Tomašević, da kupe sve lopte i biju se kao ljudi na četvorci. Savić bi stvarno tukao nekoga, da onoliko trče oko njega :D

Na kraju su imali svega 4-5 skokova više od nas, a delovalo mi je kao da su imali bar deset.

TapaT

ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Što se tiče organizacije, bilo je i solidno vruće u areni pa verujem da se samim tim i više klizao teren. A pored idiotski organizovanog ulaza na severu, cenim da je bilo 5-10% više ljudi nego što je bilo mesta.
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Otišao Stanković.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Bogdan
Banned
Reactions:
Pridružio se: 15 Avg 2020, 13:10

Post od Bogdan »

Cek samo polako, prvo treba da pristanu na njegovu ostavku odbor uprava itd... Mislim da je to mozda i zvala da se vidi reakcija...
Treba sacekati Zvanicno.
Edit : ipak jeste Zvanicno

Фудбалски клуб Црвена звезда обавештава јавност да је Дејан Станковић данас поднео неопозиву оставку на место шефа стручног штаба нашег клуба. Станковић се поздравио са свима у клубу и захвалио на успешној сарадњи, а потом образложио своју одлуку:

- Црвена звезда је моја огромна љубав, неописива емоција. Сада после трећег покушаја да је уведем у Лигу шампиона осећам се потпуно празно, јер највећој љубави нисам успео да пружим оно што сам највише желео. Не могу даље. Дао сам све од себе. Сада треба неко други да покуша. Мени су ове три године најлепши део фудбалског живота. Нешто што ме је додатно изградило, учинило бољим и квалитетнијим. Хвала играчима, управи и навијачима који су заслужни за то. Увек сам осећао њихову подршку. Баш зато сам одлуку да одем донео као знак захвалности и жеље да Звезди увек буде најбоље. Хвала свима на дивном времену проведеном на Маракани. Верујем да су године успеха тек пред клубом, а ја остајем увек ту за моју Звезду, увек свим срцем, јер Звезда је живот, а остало су ситнице – објаснио је своју одлуку Дејан Станковић.

Дејан Станковић напушта функцију шефа стручног нашег клуба као освајач дупле круне, учесник групне фазе Лиге Европе.

Фудбалски клуб Црвена звезда се захваљује Дејану Станковићу на досадашњем раду и свим резултатима. Врата Црвене звезде ће за Дејана Станковића увек бити отворена јер је он део нашег клуба.

Ford S-Max 2,5t

Odgovori