Dobro veče
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Re: Dobro veče
Takodje sam radio test.
Bio u kovid ambulanti i na brzom i na pcr negativan.
Temperatura je prosla, ostalo je i dalje ovo sto bogdan kaze.
Bio u kovid ambulanti i na brzom i na pcr negativan.
Temperatura je prosla, ostalo je i dalje ovo sto bogdan kaze.
Da zanemarimo temperaturu, ovi drugi simptomi mozda mogu da budu od alergije? Mene oci ubijaju poslednjih desetak dana. Sve jurim da se testiram na alergije, pa ne pijem nista protiv..
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
https://vm.tiktok.com/ZMNvuMcXU/
Ko ima vremena nek baci pogled na klipove.
U pitanju je prolazak automobila kroz duboku vodu,kad je put poplavljen.Isto mesto je u pitanju.
Jel su ovi ljudi totalni idoti?
Ko ima vremena nek baci pogled na klipove.
U pitanju je prolazak automobila kroz duboku vodu,kad je put poplavljen.Isto mesto je u pitanju.
Jel su ovi ljudi totalni idoti?
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Mislim da sam to video već, pisalo je da je to specifično mesto gde se tako nakupi voda, lokalci znaju, ali se oni koji ne znaju zajebu. Mislim da je fora da ne izgleda tako kada nailaziš, deluje kao plitka a velika bara.
Čak su bile kritike što ne upozoravaju ili obeleže kada se već to desi
Čak su bile kritike što ne upozoravaju ili obeleže kada se već to desi
Inače često stoje panduri malo dalje i kažnjavaju ove koji okupaju pešake.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Kako neko može biti ovoliko glup... (OK, možda joj je prvi put u životu da ide na pokretne stepenice, ali opet - jbt, kako...)
Kada ne mogu (NL) da naprave dobru distributivnu stanicu i visokonaponski deo se spoji direktno sa zemljom i ostane jedno vreme ukljucen dok ne pocne da se tope dalekovodi i okolni vozovi 
Zaustavili su cak i saobracaj na autoputevima posto su se dalekovodi toliko preopteretili da su se spustili skoro do auto puta. A to bi tek bila scena da je neki kamion pokupio dalekovod pod naponom…

Zaustavili su cak i saobracaj na autoputevima posto su se dalekovodi toliko preopteretili da su se spustili skoro do auto puta. A to bi tek bila scena da je neki kamion pokupio dalekovod pod naponom…
Šta je sa osiguračima, relejnom zaštitom (kako se već zove)? Loše projektovano? 

Ђенерал Јанковић
Kazu ovo nikako nije moglo teoretski da se dogodi, posto ima mngo zastita koje su trebale da reaguju i sprece takvu havariju. A nijedna nije dobro odreagovala. Kazu da je steta meri u desetinama miliona eura, i da ce preeliminarna istraga trajati bar 2 nedelje… Nema vozova, struje isto bar jos 2 nedelje…
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Kod nas bi sazvali komisiju kako bi se utvrdile nepravilnosti. I posle toga bi komisija donela tamo neku odluku.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kod nas ne bi bilo struje
Kod nas je to bilo 1999., znamo i ko je priredio "dogadjaje" tog tipa obaranja dalekovoda- tzv grafitne bombe koje prave kratke spojeve. Za neverovati ali je tada baš brzo gotovo sve bila sanirano, takoreći istog dana je uspevalo.
Mi kada smo u frci vrlo dobro se uspostavi organizacija, nije to usamljeni primer bio.
Mi kada smo u frci vrlo dobro se uspostavi organizacija, nije to usamljeni primer bio.