Ne znam koja je posada radila let BG-TIV 23.08 u 18.40 (planiran 17.40) ali lepo odradjen posao. Ceo dan zbog vremenskih prilika u Tivtu su kasnili letovi , ne samo AS, vec i MNE i ostali. Kasnio je u dolasku sat vremena, i prebacili su nas za Podgoricu umesto Tivat. Nekih 30 putnika odustalo (iako je bio obezbedjen prevoz za Tivat iz Podgorice).
Ulazimo u avion, izlece kapetan iz kokpita (kopilot je bila devojka neka), kaze "Stiglo odobrenje ipak za Tivat, ajmo muski ubrzanje"

Dakle, nikad brzi boarding, pushback, paljenje motora, poletanje odmah - let je bio odlican, sletanje na Tivat toliko vetrovito da nisam uspeo da drzim fon u ruci da snimim sletanje

Sletao sam bar 10 puta na Tivat, ovako nikad nije bilo da se ja secam. A opet - nikad bolje liznuo pistu. Bas sam bio prijatno iznenadjen. A319 - YU-APN. Znam da im je to posao, ali su uspeli da ispostuju putnike i dovedu ih do destinacije. Eto, nekad nesto i dobro u AS. Inace, nije bila problem vidljivost, vec bura koliko sam skapirao kapetana (rece kad smo ulazili). Ne znam tacno koji su limiti za Tivat sto se tice vetra.