Saša napisao:Ko voli nek izvoli. Moj brat se isto nije mogao navići i prepustio je iPhone ćerki.
Ja bih takođe verovatno i sada imao neki aktuelni Samsung S serije da ga je u momentu zamene telefona mreža imala za isporuku. Ali nisu. Pa sam onda između Z-Folda i iPhone-a 13 kao dve najbolje opcije (nisu imali ni iPhone 13 Pro) odabrao ovaj drugi kao manje "zlo" jer nisam hteo čekati. I nisam se pokajao nimalo, čak je i samo to duplo duže trajanje baterije bilo dovoljan razlog da budem uporan i naviknem se. I navikao sam se, brzo.
Procenti na ikonici baterije?

Pa da li se zezate? To vam je krucijalno bitno u životu?

Meni je bitno da baterija drži što duže - skoro dva dana, ne moram ni da imam ikonicu. Povučeš na dole i vidiš procenat, ako ti je toliko bitan. Kao da smo deca...

Sale, nije poenta u procentu baterije, i ako nije bitna, zašto su je tek posle XX godina implementirali, kao i vidžete?
Nemoj sad te fore šta tebi nije bitno, nije ti bitan ni dajler iz praistorije a ne smeta ti ni što slike i muziku ne možeš da sa jednim klikom sa drugima nego da se dovijaš? A da ne pričamo od kad android samo nakačiš na komp, USB u autu (koji nema multimediju) ili preko BT ili 3.5 činča puštaš muziku ili prenosiš podatke, i radiš šta hoćeš, kao USB bukvalno preko OTGa godinama u nazad? Da ne idemo sad dalje u detalje. Ako ti sve to nije bitno onda ti ne treba tako skup brendiran uređaj.
Android ima mana ali brate Ajfon je sve sem savršen. Nemojte te fore da na tako banalan način pravdate posedovanje uređaja koji bi za taj novac trebao ipak nuditi neke osnovne stvari

.
Nekima odgovara android, nekima iOS i to je to, al mana ima svaki i to poprilično. Budimo realni.