Sent from my iPhone using Tapatalk
Trebao si da uzmeš Pro Max pa da vidiš šta je dobro trajanje baterije.Vladapetr napisao:Bukvalno sekta, jbt. Kakvo ispiranje mozga, bukvalno dva puta da razmisliš pre nego što išta napišeš.
Čuj argument “šta će ti procenat napunjenosti baterije, nismo deca”Taj Samsung S9+ sam imao pre 4 godine i tada sam kukao na njegovu bateriju, od prvog dana sam je punio 2-3 puta dnevno. U zadnjih nekoliko godina sam koristio modele koji su u vrhu trenutne ponude i nijedan mi ne bi garantovano izgurao dan. Samsung S21+ dopunjavam barem jednom u toku dana.
Zato mi je veoma bitno da, ako ću se negde zadržati ili iznenada idem van kuće, brzinski ustanovim stanje baterije pa ako treba ponesem powerbank, ili punjač. Ali ako je Apple ustanovio da mi ta opcija ne treba, a sekta se slaže (sekta se uvek slaže) šta ja onda ima da se bunim.
@carov nisam komentatisao trajanje baterije, to još nisam detaljno testirao. Žalio sam se samo na nedostatak prikaza procenta napunjenosti.
Za stare modele je poznato da su bili slabiji nego paralelni flagship Android modeli, uz standardno sporije punjenje. Sa zadnje 2-3 generacije su sredili trajanje, ali je punjenje i dalje sporije.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Što sad uz fanfare najavljuju povratak te opcije, kad je “samo jedan pokret prstom na dole”?Saša napisao:Ali druže, samo jedan pokret prsta na dole...