Čuj “i da je ima”. Nikad nećemo saznati da li bi mi i kakva bila jer naravno da je nema. Ali tako i treba da bude jer je to rekao poglavar
15 godina isti dialer i isti sistem za režime zvona, bukvalno rekord u IT svetu. Kao u Audiciji, kad kaže zašto je Mercedes za 30 godina napravio X različitih modela a Zastava sve vreme pravi dva ista: Zastava odmah napravila da valja, ne mora da menja
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Lepo nas ti "častiš", ja sam sektaš, Choobby je pećinski čovek.... a šta si onda ti? Ne valjda ti tolika nadrkanost i arogancija za zdravlje, naštetiće ti, opusti se malo. Tastatura iza koje se nalaziš ti ne daje pravo da se tako ponašaš...
Ako je neko bio nadrkan i arogantan bio je to Stiv Džobs, pa vidiš kakva su remek dela ostala iza njega. Mozda i iza mene ostane barem delić ovakve vojske koja na pomen bilo kakve zamerke na remek delo kreće u boj do zadnjeg preživelog
Dakle, ne treba ni poređenje tipa “ovo je bolje od remek dela” pa da zbog toga đipate kao da ste seli na užarenu ringlu. Dovoljno je da se usudim da mi se nešto ne sviđa ili smeta, odmah u boj za narod svoj
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Ja sam u svoje vreme dao šansu i-Phone-u. Tada je to bio 5S. Nisam uspeo da ga svarim posle dobrih 5-6 meseci. Iako sam imao želju, jer je to po meni jedan od najlepših i najkvalitetnijih telefona. Toliko sam imao osećaj da gubim svaki dan vreme na te neke njihove gluposti, da sam na kraju odustao. Inače stvarno poštujem te uređaje, i laptopove, ali jbg nije mi išlo.
U međuvremenu su se prioriteti malo promenili, pa ne jurim flagship modele, a i cene su im otišle u nebesa.
Trenutno nosim Mi10T, i baš sam zadovoljan sa njim. Stvarno mi sve odgovara. Možda bih sad prešao na 12X 256/8, razmišljam se još. Malo je kompaktniji, isto je alu kućište, performanse su korektne. Možda bih probao i nekog drugog proizvođača, videću već.
Ovaj telefon nisam uspeo do sada za dan da ispraznim, verovatno bi većini trajala baterija i 2 dana komotno. Mislim da će me zadovoljiti i ta na 12X iako je nešto manjeg kapaciteta.
Jedini bag koji mi se dešava jeste da se ponekada aktivira ekran dok razgovaram. Nisam nikada do sada prekinuo vezu ili aktivirao nešto obrazom, ali svakako je glupo da se to dešava. Već mi je ušlo u naviku da tada odaljim i opet vratim telefon.
Saša napisao: 05 Sep 2022, 18:11
Lepo nas ti "častiš", ja sam sektaš, Choobby je pećinski čovek.... a šta si onda ti? Ne valjda ti tolika nadrkanost i arogancija za zdravlje, naštetiće ti, opusti se malo. Tastatura iza koje se nalaziš ti ne daje pravo da se tako ponašaš...
Darko napisao:[mention]shandu90[/mention] au kako sam propustio tvoj oglas za 12x. Vec neko vreme pokusavam da dodjem do tog telefona preko KP i niko ga nema.
Udjem u temu i vidim markonijev post, a onda i tvoj. Uzela ga neka cura danas.