Zato što je to sad iphone 14DukeNS napisao:blaugrana napisao: 07 Sep 2022, 22:02 Da li ce pasti cena 13ici?
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Iz nekog razloga na Apple sajtu ne mogu da nađem 13 Pro...???
Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Samo MiniDukeNS napisao:blaugrana napisao: 07 Sep 2022, 22:02 Da li ce pasti cena 13ici?
Iz nekog razloga na Apple sajtu ne mogu da nađem 13 Pro...???

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Na KP bi trebalo da ih ima.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima ih I ovako, nego cena

Cene u DEGeza napisao:iPhone 14 u više varijanti debitovao.
https://www.gsmarena.com/apple_iphone_1 ... -55695.php
https://www.gsmarena.com/iphone_14_pro_ ... -55696.php
iPhone 14 starts at €1,000, the iPhone 14 Plus at €1,150...
14 Pro - 1299
14 Max - 1449
Mediamarkt cene

Ford S-Max 2,5t

Ford S-Max 2,5t
Malo je to za iPhone
Baš me zanima šta to neko drži u telefonu pa mu treba 1TB 

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Sad vise nije 1000 nego 2000, ali vredi...

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Posle dugo merkanja kupih juce 12x. (Prosli huawei p20 koristio skoro 4 god, perfektan telefon ali baterija popustila, slusalica oslabila jer je voda usla, itd)
Veoma je lep 12. Za sad nemam neke zamerke osim slusalice (gornji zvucnik koristi kao slusalicu) cudan je utisak. I nisam jos navikao na tastaturu, nekako sam tecnije kucao na p20. Stvar navike verovatno.
Prvo punjenje me uplasilo. Punio je 67w punjac bateriju kao puž. Medjutim vec drugo punjenje puni kao blesav. Moguce da je imao neko softversko ogranicenje za prvo kacenje.
Za ove pare svakako top izbor. Hardver leti. U ruci deluje kvalitetno, uporedo sam drzao s22 i "žaomi" daje "skuplji utisak". Kamera isto deluje odlicno. Ima i harman kardon stereo zvucnike.

Veoma je lep 12. Za sad nemam neke zamerke osim slusalice (gornji zvucnik koristi kao slusalicu) cudan je utisak. I nisam jos navikao na tastaturu, nekako sam tecnije kucao na p20. Stvar navike verovatno.
Prvo punjenje me uplasilo. Punio je 67w punjac bateriju kao puž. Medjutim vec drugo punjenje puni kao blesav. Moguce da je imao neko softversko ogranicenje za prvo kacenje.
Za ove pare svakako top izbor. Hardver leti. U ruci deluje kvalitetno, uporedo sam drzao s22 i "žaomi" daje "skuplji utisak". Kamera isto deluje odlicno. Ima i harman kardon stereo zvucnike.

Ovo je u nekoj navlaci? Gde si ga uzeo na kraju? Ja zvao par oglasa kažu nema.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Da. Providna silikon. Dobije se u pakovanju. Ima i foliju na ekranu.
Samo slusalice fale u paketu.
Prvobitno sam trazio plavu boju, ali taj je nemoguce naci. Samo siva i purple se pojave.
Kupio sam u jednoj prodavnici telefona u ns, nasao ih preko KP. 55.600 din. Daje i fiskalni na firmu sa pdv-om. Pa me je u praksi izasao jos 20% dole.
Mogu ti poslati kontakt ako te zanima.
Samo slusalice fale u paketu.
Prvobitno sam trazio plavu boju, ali taj je nemoguce naci. Samo siva i purple se pojave.
Kupio sam u jednoj prodavnici telefona u ns, nasao ih preko KP. 55.600 din. Daje i fiskalni na firmu sa pdv-om. Pa me je u praksi izasao jos 20% dole.
Mogu ti poslati kontakt ako te zanima.
- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
Znam vise njih koji imaju 1 TB a koriste ga kao Nokia 3310 ali malo je reci para na pretek

- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Što se tiče ovoga, žena je imala iPhone sa 512 gb memorije, što je tada bilo overkill, ali je uzet preko firme, moglo je da se uzme bilo šta, pa je bilo najbolje da se uzme najskuplja verzija.Dare4x4 napisao:Baš me zanima šta to neko drži u telefonu pa mu treba 1TB
Ona za dve godine nije obrisala ništa iz telefona, bilo je preko 10000 fotografija/video, a telefon je prodat kada je stigao na 250 gb free.

Ja mesecima sada kukam, stalno mi je telefon pun(128 gb), praktično nema mesta da se aplikacije ažuriraju i nikada mi SD slot nije trebao kao sada, a nikada ga nisam koristio.

Kod mene se dosta toga promenilo kada smo dobili dete, pa praktično svakodnevno se koristi kamera, a sve to danas lagano popuni memoriju.
Proizvođači ukinuli SD slot, pa te sve više teraju da uzimaš telefon sa više memorije, dok je to ranije bilo manje bitno.
To rasterećenje kada imaš 512gb memorije ne mogu da opišem...kao kada sa pripaid TAG pređeš na postpaid TAG.

U svakom momentu si spreman da neki trenutak lepo snimiš.
Sent from my LE2121 using Tapatalk